Farby SEA-LINE
Moderator: Zbowid
Farby SEA-LINE
Dzień dobry. Ostatnio czytałem o farbach SEA-LINE i się zastanawiam nad zakupem puszki podkładu epoksydowego oraz farby pouliretanowej. Zastanawiam się między SEA-LINE, OLIVA oraz INTERPLUS. SEA-LINE i OLIVA mają mniejsze puszki i są łatwiej dostępne. Nie słyszałem żadnych opinii o farbach SEA-LINE. Jak one się mają do farb OLIVA oraz INTERPLUS?
BLAZER 98' LT
Re: Farby SEA-LINE
Nie da się tego prównywać... to tak jakbyś chciał porównać zdolności jezdne malucha z samurajem i galendą.... zasadniczo mechanizm działania każdego jest podobny a może nawet taki sam....
Jak interesują Cię małe puszki to warto zapytać tam gdzie wskazałem...
Jak interesują Cię małe puszki to warto zapytać tam gdzie wskazałem...
Zbowid

A gdzie dokladnie sa namiary na te farby bo cos nie widze? Mam na mysli te pouliretanowe.
Samurai.
Sea-line stosowałem i są ok. Wcześniej używałem poliuretanowej Olivy i był problem koloru i gęstości. Farba była zamawiana wg. koloru ral i za każdym razem dostawałem nieco inny odcień. Sea-line jest gęstszy i lepiej kryje. Co do trwałości to trudno mi się wypowiadać, gdyż malowałem w tym roku (2011) więc minął za krótki czas aby ocenić ten parametr.
rybak