Jestem Bartłomiejem Łukomskim i jestem radcą prawnym.
Prowadzę kancelarię w Krakowie www.kancelarialp.org i pomagam czasami osobom z tego forum – zazwyczaj za zdrowaśkę lub cołaska. M.in. moją wspólniczką jest Aśka Poznańska, podobno jedna z najlepszych papug rozwodowych w krk. Koło czerwca z pysiem postanowiliśmy jakoś usystematyzować ten zwyczaj. Jak wspomniałem specjalizujemy się (tzn. ja ze wspólniczką, nie z pysiem) w rozwodach – i to tych trudnych – kontakty z małymi, opieka, alimenty, wina, zabezpieczeniówka, zagraniczne. Fajna robota na wyżynach mózgowych i nie irytują mnie pseudobiznesmeni (Paaaanie – tyle piniędzy za umowę!!??)
Ok – kilka zasad:
1. Zastrzegam sobie prawo do olania tematu.
2. Raczej dzwońcie – 600298546. Pisać mi się czasami nie chce albo nie mam czasu – jeżdżę busem

3. Nie nadużywajcie tej pomocy z pierdołami o mandatach za złe parkowanie.
4. Pomogę też z cywila i handlówki, ale niechętnie (wcześniej mocno w tym siedziałem– podobno byłem niezły – bez fałszywej skromności)
5. Lubię sytuację podbramkowe – komornicy, uciekanie z majątkami, sytuacje bez wyjścia.

6. Na pokładzie mamy też speców od prawa pracy i innych ale tu już nie będzie porad za flaszkę.
7. Polecam udzielanie się w tym wątku innych papug.
8. Wszyscy którym się wydaje się, a „śwagier powiedział” czy inni pseudomecenasi – proszę niepsucie tego wątku.
9. Modów proszę o moderkę - ten wątek może się komus przydać a jak wpadną tu harcownicy polityczni to go oleję.
Dobra, jak coś to klejcie.