Chromowanie felg
Moderator: Albert_N
- Najmłodszy_Gazowiec
- Najmłodszy_Gazowiec
Ześ mnie zdenerwowal mlody!
Gaz 51 ma torszke inna szoferke, inne drzwi, inne atrapy boczne silnika.
Lublin mial zmodyfikowany uklad hamulcowy w stosunku do Gaza. Wnetrze kabiny w obu jest troszke inne.
Wierz mi, ze widzialem te auta jak staly obok siebie. Byly to 100% orginaly - eksponaty muzealne.
Nie ma nad czym dyskutowac. Skladaj tego Lublina.
Gaz 51 ma torszke inna szoferke, inne drzwi, inne atrapy boczne silnika.
Lublin mial zmodyfikowany uklad hamulcowy w stosunku do Gaza. Wnetrze kabiny w obu jest troszke inne.
Wierz mi, ze widzialem te auta jak staly obok siebie. Byly to 100% orginaly - eksponaty muzealne.
Nie ma nad czym dyskutowac. Skladaj tego Lublina.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
- Najmłodszy_Gazowiec
- Najmłodszy_Gazowiec
Kurde po pierwsze to do kazimierza pojecha³bym ze starym a dopiero jakby¶my po nieutwardzonych drogach je¼dzili to ja. A po drugie patrz±c po naszych niedzielnych kierowcach to od po³owy takich kierowców je¿d¿ê ju¿ lepiej a przecie¿ oni zdali.
Auta to moje hobby i wiem o nich naprawde du¿o nie tylko o terenówkach i jesli chodzi o dane techniczne to mó³gbym niejednego zagi±c wieæ tê kwestie przemilczcie bo mnie to irytuje
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Gaz 69
- Najmłodszy_Gazowiec
- Najmłodszy_Gazowiec
RudeBoy daj spokoj, przeciez miedzy krzaki trafia (chyba)
a poza tym to najmłodszy nie wiem czy slyszales (bos moze za mlody) ale w naszym kraju na egzaminach nie zawsze licza sie umiejetnosci
moj znajomy pojechal z egzaminatorka do marketu, poczekal na parkingu wrocil do osrodka i zdal, a teraz jak bierze od swieta samochod ojca to zawsze gdzies przytrze w miescie, albo po kraweznikach jezdzi, albo felge podbije..
a z kolei ludzie ktorzy jezdza i jezdzili dobrze mieli problemy, jeden kumpel nawet na ... górce nie zdal tak spanikowal

a poza tym to najmłodszy nie wiem czy slyszales (bos moze za mlody) ale w naszym kraju na egzaminach nie zawsze licza sie umiejetnosci
moj znajomy pojechal z egzaminatorka do marketu, poczekal na parkingu wrocil do osrodka i zdal, a teraz jak bierze od swieta samochod ojca to zawsze gdzies przytrze w miescie, albo po kraweznikach jezdzi, albo felge podbije..
a z kolei ludzie ktorzy jezdza i jezdzili dobrze mieli problemy, jeden kumpel nawet na ... górce nie zdal tak spanikowal
- Najmłodszy_Gazowiec
Moj dziadek jexdzi bardzo dobrze a jego jazda na prawko polega³a na przejechaniu mo¿e 200m prost± drog± i koniec
a gdzie niby masz u nas te skrzy¿owania??? Je¿d¿e motorem po drogach i jakos siê "wbijam" wiêc... A co do skrzyzowañ to w Polsce zahcwycaj± sie siekierkowskim a widzia³em szkoda ¿e tylko na fotce
11 poziomowe skrzy¿owanie to by³o cos
Ale wcae nie jestem "amerykanoentuzjastom"
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Gaz 69
Moje dziecko (5 lat -dziewczynka) też poza drogami jeździ moim Trupkiem , siedzi na kolanach ale tylko dlatego że jest za mała , kierownicy nie pozwala mi dotykać , za biegi się łapie sama a tacie tylko dołem pozwala operować ze wstydem muszę powiedzieć że kierownicą kręci sprawniej niż mama która ma prawo jazdy ale nie zaryzykował bym stwierdzenia że jest już kierowcą , Gdybyś chciał Najmłodszy to was umówie ona ma taki traktorek na pedały to wymienicie sobie doświadczenia
Pozdrawiam i mam nadzieje że nie spotkamy się zbyt szybko na drodze