Szukam felg SUPERIOR STAR TEC
Moderator: Albert_N
Szukam felg SUPERIOR STAR TEC
Witam
Czy ktoś może wie czy felgi Star Tec są dostępne w Polsce? A może ktoś ma jakiś namiar na ofertę producenta (prawdopodobnie firma Superior Industries ze stanów). Potrzebuję dwie felgi 15" szer. 9,5-11" rozstaw śrub 5x112 lub 5x114. Mogę zamienić na dwie 15" szer. 8" z rozstawem 5x114.
Czy ktoś może wie czy felgi Star Tec są dostępne w Polsce? A może ktoś ma jakiś namiar na ofertę producenta (prawdopodobnie firma Superior Industries ze stanów). Potrzebuję dwie felgi 15" szer. 9,5-11" rozstaw śrub 5x112 lub 5x114. Mogę zamienić na dwie 15" szer. 8" z rozstawem 5x114.
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Za słabe odsadzenie te z frotkiMarcin pisze:zobaczymy co to warte bedzie, mem jeno felgi alu do mitsu pajero, ale to Cie chyba nie interesi, btw, jak chcesz fajne alumy to powinny z forntery sport pasowac a tam maja znaczne odsadzenie i winny byc extra)) i tez sa na allegro takie z oponami nawet, ale za zaporowa kase
Mus być solidne

Teraz niby zamówione mam mangelsy 8x15 ET-20 i to za mało będzie, dystansy trza motać

To zem se pomyślał że taki 8x15 z Et-35 będzie gut

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Damian
-
- Kontaktowanie:
czesław&jarząbek pisze: dwa komplety takich felg do japończyka ma do sprzedania prezes Chermol

Kurna, a ja mu od tygodnia temata zapodaję że takowych szukam. Nawet do Zielonego mnie pokierował...
Ja już pierdolca dostaję od tej gonitwy z czasem.
EDIT - Dzwoniłem. Nie do sprzedania, rok szukał drań jeden. I nie 8x15 a 9x15. Piękna fela

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
frotka sport ma wieksze odsadzenie niz -25, nie wiem ile maja seryjne chromy od toyoty, ale maja duzo, superiory sa jeszcze o 0.5cm bardziej odstawione, a frotka jeszcze o jakis centymtr i jest to jedna z najszerszych felg w seryjnych terenowkach ;- ))) tak wychodzi z obczajonego tematu, aczkolwiek strasznie o nie ciezko pomimo ze frotek sie turla pelno, aha, dotyczy to rocznikow od 92 do 95 czy 96 jak byla zmiana zawiechy z resoru na sprezyne 
powodzenia w szukaniu
btw jak musisz miec dystanse to slyszalem ze ktos aluminiowe robi, ale koszt aluminiowych to ok. 2tys pln, pytanie czy warto dla tych kilku kg.....

powodzenia w szukaniu
btw jak musisz miec dystanse to slyszalem ze ktos aluminiowe robi, ale koszt aluminiowych to ok. 2tys pln, pytanie czy warto dla tych kilku kg.....

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a jeszcze niedawno wisiały w ogłoszeniu ze zdjąciem na głównejDamian pisze:czesław&jarząbek pisze: dwa komplety takich felg do japończyka ma do sprzedania prezes Chermol
![]()
Kurna, a ja mu od tygodnia temata zapodaję że takowych szukam. Nawet do Zielonego mnie pokierował...
Ja już pierdolca dostaję od tej gonitwy z czasem.
EDIT - Dzwoniłem. Nie do sprzedania, rok szukał drań jeden. I nie 8x15 a 9x15. Piękna fela
#noichuj