Gdzie w Warszawie pochromować koła????
Moderator: Albert_N
- Pawog2
-
Gdzie w Warszawie pochromować koła????
Witajcie. Gdzie w Warszawie mogę położyć chrom na felgach w stosunkowo niedużej cenie a dobrze?? Interesowało by mnie też gdzie mogę zrobić piaskowanie, malowanie podkładem i malowanie felg na terenie Warszawy??
Uprzedzając niekture posty piszę że uzyłem opcji szukaj i nie znalazłem nic ciekawego. Jesli chodzi o tą drugą opcję to interesowała by mnie cena do 80zł za szt.
Uprzedzając niekture posty piszę że uzyłem opcji szukaj i nie znalazłem nic ciekawego. Jesli chodzi o tą drugą opcję to interesowała by mnie cena do 80zł za szt.
Grand Cherokee ZJ 5.2, lift 4", 32x115x15 BFG AT, i niebawem wyciągarka. 668-158-413 - Paweł
Re: Gdzie w Warszawie pochromować koła????
w krakowie można to zrobić tu masz linka http://www.hardes.republika.pl/Pawog2 pisze:Witajcie. Gdzie w Warszawie mogę położyć chrom na felgach w stosunkowo niedużej cenie a dobrze?? Interesowało by mnie też gdzie mogę zrobić piaskowanie, malowanie podkładem i malowanie felg na terenie Warszawy??
cen nieznam niestety

P.S. tyz mam 2 gena i niemoge go sprzedać bleeeeeeeee utopia te amerykany ::(
Pozdro

UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
Na grochowie przy ostrobramskiej sa stare zaklady gdzie kiedys robili liczniki, radary i inne sprzety pomiarowe. Tam kiedys dogadywalem sie w sprawie chromowania elementow do samochodu. Maja bardzo przystepne ceny. Jezeli jestes zainteresowany to moge poszukac dokladnego adresu bo gdzies go mam.
A i tak wszystko to ch*j w porównaniu z prędkością światła...
ul. Poligonowa 30
04-051 Warszawa
tel. 022 8101077 w. 2258 faks 022 8102011 w. 2610
Oferują:
Obróbka strumieniowo-ścierna
Hermetyczne i ekologiczne mycie detali w myjni próżniowej
Pokrycia lakiernicze piecowe i chemoutwardzalne (natrysk pneumatyczny)
Pokrycia galwaniczne
cynkowanie
miedziowanie
niklowanie elektrochemiczne
niklowanie chemiczne aluminium
chromowanie i chromowanie czarne, techniczne i dekoracyjne
kadmowanie
srebrzenie
pokrycia cyna-ołów
Pokrycia konwersyjne
chromianowanie stopów aluminium i stali nierdzewnej
anodowanie stopów aluminium (bezbarwne i barwne)
czernienie stali
anodowanie twarde stopów aluminium
04-051 Warszawa
Oferują:
Pokrycia galwaniczne
cynkowanie
miedziowanie
kadmowanie
srebrzenie
pokrycia cyna-ołów
Pokrycia konwersyjne
czernienie stali
Grand Cherokee 96' ZG V8 5,2l
delphin pisze:ul. Poligonowa 30
04-051 Warszawa
Oferują:
Pokrycia galwaniczne
cynkowanie
miedziowanie
kadmowanie
srebrzenie
pokrycia cyna-ołów
Pokrycia konwersyjne
czernienie stali

No to lista, trzeba przyznać dość imponująca.
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2007 9:11 am przez Zachary, łącznie zmieniany 1 raz.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

-
Witajcie. Gdzie w Warszawie mogę położyć chrom na felgach w stosunkowo niedużej cenie a dobrze?? Interesowało by mnie też gdzie mogę zrobić piaskowanie, malowanie podkładem i malowanie felg na terenie Warszawy??
Uprzedzając niekture posty piszę że uzyłem opcji szukaj i nie znalazłem nic ciekawego. Jesli chodzi o tą drugą opcję to interesowała by mnie cena do 80zł za szt." HE,he dobre
takie cos to chyba tylko w Erze,w 'dobrej cenie i tanio najlepiej za 80zl" chlopie za tyle to moze Ci ktos sprejem je "wychromuje" i to tak sobie9sa alkiery ktorymi mozna "chromowac" ,ale litr kosztuje ok 1 tys zl) .Normalnie koszt chromowania jednej feli to kilkaset zl, uwielbiam ludzi o mozliwosciach kloszardow i aspiracjach milionerow,bez urazy.Pzdr
Uprzedzając niekture posty piszę że uzyłem opcji szukaj i nie znalazłem nic ciekawego. Jesli chodzi o tą drugą opcję to interesowała by mnie cena do 80zł za szt." HE,he dobre

-
-
Dzwoniłem tam i mają podejście podobne do TPSA. Czyli monopolistyczne. Nie chomują felg i najchętniej to... "...zadzwoń pan w połowie grudnia to może pogadamy. Dowiedzenia" tak mniej więcej wyglądała moja rozmowa z Radware-em.majch pisze:oki znalazlem
zaklady RADWAR na Poligonowej w Warszawie
po wpisaniu w google "radwar poligonowa" klikamy na pierwszy link i tam jest dokladny adres i telefony
pozdrawiam majch
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

Zupełnie nie wiem jak z cenami (a wątpię żeby było jakoś megatanio), ale robią zajebiście na ul.Rosy ileśtam. Wilanów.
Robiłem tam kiedyś materiał o takiej robocie jak renowacja+malowanie felg i kopara mi opadła ile się kolesie najeb..i z felami od beemy-model bbs a'la szprychy! Efekt taki, że po 3 latach użytkowania wyglądają jakby były robione wczoraj w fabryce!!
Robiłem tam kiedyś materiał o takiej robocie jak renowacja+malowanie felg i kopara mi opadła ile się kolesie najeb..i z felami od beemy-model bbs a'la szprychy! Efekt taki, że po 3 latach użytkowania wyglądają jakby były robione wczoraj w fabryce!!
za 80 zł chciał malować więc co w tym dziwnego w krakowie w colorexie malowanie i piaskowanie 90 pln sztukagumis1965 pisze:Witajcie. Gdzie w Warszawie mogę położyć chrom na felgach w stosunkowo niedużej cenie a dobrze?? Interesowało by mnie też gdzie mogę zrobić piaskowanie, malowanie podkładem i malowanie felg na terenie Warszawy??
Uprzedzając niekture posty piszę że uzyłem opcji szukaj i nie znalazłem nic ciekawego. Jesli chodzi o tą drugą opcję to interesowała by mnie cena do 80zł za szt." HE,he dobretakie cos to chyba tylko w Erze,w 'dobrej cenie i tanio najlepiej za 80zl" chlopie za tyle to moze Ci ktos sprejem je "wychromuje" i to tak sobie9sa alkiery ktorymi mozna "chromowac" ,ale litr kosztuje ok 1 tys zl) .Normalnie koszt chromowania jednej feli to kilkaset zl, uwielbiam ludzi o mozliwosciach kloszardow i aspiracjach milionerow,bez urazy.Pzdr
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!