Rdza

rozmiary, odsadzenie, odwracanie

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
welminski

Kontaktowanie:

Rdza

Post autor: welminski » ndz cze 25, 2006 10:29 pm

Moje boskie chromowane mangelsy już przestają powoli być boskie - chrom nie daje rady i odpryskuje punktowo - i pojawiają się rdzawe plamki - duużo plamek. Pytanie - czym to zasmarować żeby plamki nie rozrosły się w plamy?

Uprzedzając odpowiedzi - nie chce chromować całych na nowo, felgi mają rok (może to reklamować?), są chromowane bo innych nie szło kupić (po czekaniu 2 miesiące na "zwykłe" przedstawiciel sprzedał mi chromy w cenie białych, których i tak nie było)
Trooper. Isuzu Trooper.

Awatar użytkownika
Olek1605

Re: Rdza

Post autor: Olek1605 » ndz cze 25, 2006 10:37 pm

welminski pisze:Moje boskie chromowane mangelsy już przestają powoli być boskie - chrom nie daje rady i odpryskuje punktowo - i pojawiają się rdzawe plamki - duużo plamek. Pytanie - czym to zasmarować żeby plamki nie rozrosły się w plamy?

Uprzedzając odpowiedzi - nie chce chromować całych na nowo, felgi mają rok (może to reklamować?), są chromowane bo innych nie szło kupić (po czekaniu 2 miesiące na "zwykłe" przedstawiciel sprzedał mi chromy w cenie białych, których i tak nie było)
możesz spróbować reklamować ale to zależy czy odpryskuje od kamieni czy robią się małe bąble i się ruda pcha,najpierw dobijaj sie do sprzedawcy a później w razie czego oczyścić lakier w ręke i zaprawki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Felgi”