Moje boskie chromowane mangelsy już przestają powoli być boskie - chrom nie daje rady i odpryskuje punktowo - i pojawiają się rdzawe plamki - duużo plamek. Pytanie - czym to zasmarować żeby plamki nie rozrosły się w plamy?
Uprzedzając odpowiedzi - nie chce chromować całych na nowo, felgi mają rok (może to reklamować?), są chromowane bo innych nie szło kupić (po czekaniu 2 miesiące na "zwykłe" przedstawiciel sprzedał mi chromy w cenie białych, których i tak nie było)
Rdza
Moderator: Albert_N
Rdza
Trooper. Isuzu Trooper.
Re: Rdza
możesz spróbować reklamować ale to zależy czy odpryskuje od kamieni czy robią się małe bąble i się ruda pcha,najpierw dobijaj sie do sprzedawcy a później w razie czego oczyścić lakier w ręke i zaprawkiwelminski pisze:Moje boskie chromowane mangelsy już przestają powoli być boskie - chrom nie daje rady i odpryskuje punktowo - i pojawiają się rdzawe plamki - duużo plamek. Pytanie - czym to zasmarować żeby plamki nie rozrosły się w plamy?
Uprzedzając odpowiedzi - nie chce chromować całych na nowo, felgi mają rok (może to reklamować?), są chromowane bo innych nie szło kupić (po czekaniu 2 miesiące na "zwykłe" przedstawiciel sprzedał mi chromy w cenie białych, których i tak nie było)