Prostowanie felg aluminiowych w Warszawie
Moderator: Albert_N
Prostowanie felg aluminiowych w Warszawie
Jakby ktoś potrzebował to znalazłem jeden jedyny zakład, który to robi - mieszczą się na ul. Łuckiej 10.
Ostatnio zmieniony wt wrz 02, 2008 3:25 pm przez Koziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Koziol w Discotece
Re: Prostowanie felg aluminiowych w Warszawie
Normalnie odkryłeś AmerykęKoziol pisze:Jakby ktoś potrzebował to znalazłem jeden jedyny zakład, który to robi - mieszczą się na ul. Łuckiej 10.

Może i trochę wolniej ale zawsze do celu.
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
Jeżeli to nie Ameryka to szkoda, że wcześniej nie dałeś mi namiaru na ten zakład...ap4x4 pisze:Normalnie odkryłeś AmerykęKoziol pisze:Jakby ktoś potrzebował to znalazłem jeden jedyny zakład, który to robi - mieszczą się na ul. Łuckiej 10.
Koziol w Discotece
Witam
Mój pierwszy post na tym forum zacznę od prośby do admina, żeby zmienić temat na samo "Prostowanie felg w..." będzie elastyczniej
Ja mam to samo pytanie, ale w Łodzi. Do osobówek na prawdę świetnie prostują na Glinianej. Niestety nie mają uchwytu na 6. Znalazłem to i owo, ale panowie pomimo braku zajęcia chyba wolą siedzieć dalej, walą takie ceny, że dokładając niewiele więcej można by kupić nowe.
Pozdrawiam
z góry dzięki za odpowiedź

Mój pierwszy post na tym forum zacznę od prośby do admina, żeby zmienić temat na samo "Prostowanie felg w..." będzie elastyczniej

Ja mam to samo pytanie, ale w Łodzi. Do osobówek na prawdę świetnie prostują na Glinianej. Niestety nie mają uchwytu na 6. Znalazłem to i owo, ale panowie pomimo braku zajęcia chyba wolą siedzieć dalej, walą takie ceny, że dokładając niewiele więcej można by kupić nowe.
Pozdrawiam
z góry dzięki za odpowiedź