Mam pytanie, czy coś takiego jak 35x11,50 R16 model SILVERSTONE MT-117 X-treme + felgi stalowe 7x16 , odsadzenie ET-20 zmieści się do Patrola Y60 bez podcinania błotników

Moderator: Albert_N
te opony mają niecałe 34 calepawli pisze:Witam
Mam pytanie, czy coś takiego jak 35x11,50 R16 model SILVERSTONE MT-117 X-treme + felgi stalowe 7x16 , odsadzenie ET-20 zmieści się do Patrola Y60 bez podcinania błotnikówTeraz mam BFG M/T 33x10,50 R15 na oryginalnej feldze i jest OK.
jest możliwośćseburaj pisze:w - za przeproszeniem uprzejmym - dupie chyba![]()
nie ma takiej mozliwosci, aby bez liftu budy lub/i liftu zawieszenia robilo 35" w y60
albo założyć opony na których tylko jest napisane 35"seburaj pisze:a raczej zdjął błotniki![]()
tak, czy tak - powinien o tym napisac - bo pozniej ktos przeczyta i bedzie probowal upchnąć 35" do nieruszanego y60 ze standardowym zawieszeniem
to do takich zastosowań9mm pisze:patrzę , na jakieś opony , jeśli zachciało by się księciujakiś maraton ponajeżdżać . Gadałem na zmocie z patrym , którzy byli swoim land cruel na mt series i powiedzieli że , bogier fajny , ale nie tam (skręcanie trzeba tydzień wcześniej zacząć
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość