Katalizator RRC
Moderator: Jerry
- krzysiek-gdansk
Katalizator RRC
Witam! Czesc i czolem.
Moj prawy katalizator w 3.9 viejcie nie bardzo chce wspolpracowac.. Wyszedl se gdzies i nie chce wrocic.
Na alledrogo pelno tego goowna jest tak wiec mam pytanie czy warto uniwersalnego? Bo nie mam 3,5k na LR-owy.
I teraz kolejne czy wystarczy taki do 3000 cm3 czy musi byc jakis wiekszy? Bo widzialem tez do 5000 cm3. I czy skoro sa dwa w aucie to pojemnosc silnika dzieli sie na pol zeby wybrac katalizator? Czy to calkowita pojemnosc ma znaczenie
Pozdr
Moj prawy katalizator w 3.9 viejcie nie bardzo chce wspolpracowac.. Wyszedl se gdzies i nie chce wrocic.
Na alledrogo pelno tego goowna jest tak wiec mam pytanie czy warto uniwersalnego? Bo nie mam 3,5k na LR-owy.
I teraz kolejne czy wystarczy taki do 3000 cm3 czy musi byc jakis wiekszy? Bo widzialem tez do 5000 cm3. I czy skoro sa dwa w aucie to pojemnosc silnika dzieli sie na pol zeby wybrac katalizator? Czy to calkowita pojemnosc ma znaczenie
Pozdr
RRC 3.9 EFI Vogue SE Black.
2" + 265/75R16.. W końcu
2" + 265/75R16.. W końcu

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- krzysiek-gdansk
- Klusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a co ty sie tak tego katalizatora uczepiles??
po co Ci on w ogule?? chyba mi nie powiesz ze dbasz o srodowisko skoro jezdzisz rrc
w ktorym emisje szkodliwych substancji mierzy sie w kg
ja mam w moim 3.5 wiejt tlumik srodkowy i rure wygieta tak ze wychodzi tuz za tylna osia na bok..wg mnie rozwiazanie idealne
po co Ci on w ogule?? chyba mi nie powiesz ze dbasz o srodowisko skoro jezdzisz rrc

ja mam w moim 3.5 wiejt tlumik srodkowy i rure wygieta tak ze wychodzi tuz za tylna osia na bok..wg mnie rozwiazanie idealne

kiedys - RR Classic 3.5V8
teraz - Hyundai Galloper Long 2.5 td
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Klusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a to nie wiedzialem..mi auto jezdzilo nawet bez tego jedynego tłumika..urwal sie (sam
) i wydech konczyl sie na kolektorze wydechowym..czyli gdzies na wysokosci przedniej osi
ryczalo pieknie..ale spadek mocy byl spory..wiadomo zero oporu na wylocie 

kiedys - RR Classic 3.5V8
- krzysiek-gdansk