Zaminniki w Disco I
Moderator: Jerry
- lukaszsta
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jagerborne,
masz auto 3 miesiące, jak sam twierdzisz - nie bardzo kumasz o czym się tu pisze,
chcesz 2' liftu ? a kumasz do czego to naprawdę służy?
a wiesz ile jest potrzebniejszych rzeczy niż 2' lift, żeby spokojnie wjeżdżać do lasu ?
nie wiem w jakim stanie masz swojego parcha, ale znając życie jak zmienisz zawias na nowy w wymiarze standardowym nawet, to kilka cali liftu ci samo dojdzie
masz auto 3 miesiące, jak sam twierdzisz - nie bardzo kumasz o czym się tu pisze,
chcesz 2' liftu ? a kumasz do czego to naprawdę służy?
a wiesz ile jest potrzebniejszych rzeczy niż 2' lift, żeby spokojnie wjeżdżać do lasu ?
nie wiem w jakim stanie masz swojego parcha, ale znając życie jak zmienisz zawias na nowy w wymiarze standardowym nawet, to kilka cali liftu ci samo dojdzie

dziwne... termostat kupilem kiedys oryginalny.... i dziala do dzis...HUSKYTEAM pisze:Sądząc po jakości części oryginalnych (np. Discoteque coś pisał o szóstym termostacie...) nastawił bym się wyłącznie na zamienniki. Ryzykujesz tylko tym, że będą trwalsze
a czesci to se kupowac mozna takie jak kto woli, oryginalne nie oryginalne, nei ma reguly co sie kidy popsuje