3 drzwiowy
Moderator: Jerry
3 drzwiowy
witam kolegow, mam pytanko jestem akurat w hiszpani i widze ze jest tu od groma 3 drzwiowych dyskotek , w polsce jakos nie zauwazylem ich za duzo..i sedno sprawy , mam do kupienia jedna 3 drzwiowke z 92 roku, 2,5 td ...czy te modele sa w miare wytrzymale? i jaka cena takiego samochodu bylaby w polsce?
dzieki za odpowiedzi z gory...
Co nas nie zabije to nas wzmocni.
VITARA 1.6
VITARA 1.6
- chiquito83
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- carlos 110
-
Re: 3 drzwiowy
'92 = 200 = traktortanq pisze:witam kolegow, mam pytanko jestem akurat w hiszpani i widze ze jest tu od groma 3 drzwiowych dyskotek , w polsce jakos nie zauwazylem ich za duzo..i sedno sprawy , mam do kupienia jedna 3 drzwiowke z 92 roku, 2,5 td ...czy te modele sa w miare wytrzymale? i jaka cena takiego samochodu bylaby w polsce?

300 = samochód, więc jeśli rodzina, wypady i te sprawy to rozumiesz
jeśli traktor Ci nie przeszkadza, bo auto do zabawy to warto z tym, że:
- 200 z racji wieku może być zmęczona
- grunt to trzymająca się kupy blacha (hiszpania masz szansę)
- sprawny silnik, skrzynia, reduktor, mosty - najdroższe
reszta to pryszcz, można sobie poradzić

generalnie jak podniesiesz maskę 200 i 300 to dojdziesz do wniosku, że w 200 oprócz silnika nic nie ma i nie ma się też co psuć

a w 300 jakieś dziwne puszki, puszeczki, kabelki i inne cuda nie wiadomo po co

co do 3 drzwi
jak masz małe dzieci, które trzeba zapinać w fotelikach, to wyobraź sobie że za każdym razem będziesz musiał sam tam wleźć żeby odpiąć/zapić

trudniej sięgnąć coś z bagażnika na dachu jak nie ma się wystających progów - no bo drzwi sobie nie otworzysz

znane jest też powszechnie, że lubi nie działać kluczyk w "piątych" drzwiach, więc rozumiesz ... leziesz od środka przez całe auto, żeby drzwi sobie otworzyć jak nie masz centralnego

nie gniją tylne nadkola - bo ich nie widać

a i w polsce nie kupisz 200 za 7 tys. w dobrym stanie tak mi się widzi

LR Rendzi stajla 

Świetna odpowiedźTRAWOLT pisze:...

Zmiany idą

Tak bez sensu, tak ogólnieTRAWOLT pisze:ale w sensieToroo pisze:Zmiany idą

chwila słabościToroo pisze:Tak bez sensu, tak ogólnieTRAWOLT pisze:ale w sensieToroo pisze:Zmiany idą
może się starzeję, ba jakoś teraz osiemnaście kończę więc ...
ale nic ... będę twardy i poprawię się

LR Rendzi stajla 

TRAWOLT pisze: może się starzeję, ba jakoś teraz osiemnaście kończę więc ...

To się wykopTRAWOLT pisze:no normalnie doła mam![]()

Fajny chłopak jesteś

- scyzoryk73
eee, ja myślałem że na 18 to się mówi: zdrowie i po secie... a ty fajny chłopakToroo pisze:To się wykopTRAWOLT pisze:no normalnie doła mam![]()
![]()
Fajny chłopak jesteś

zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
przy 2 dzieci w 3-drzwiowym robisz tak:
starsze z przodu obok tatusia - bo wysoko i wsio widać a jak się wjeżdża w kałużę to latorośl z przedniego fotela jest bardziej zadowolona
z tyłu sadzasz mamusię z młodszym i też jest git - mamusia ma dostęp do wszelakiego dobra znajdującego się w bagażniku no i pampersa można zmienić a nawet dzidzia walnie czasem to i owo do nocnika pod kontrolą mamuśki
starsze z przodu obok tatusia - bo wysoko i wsio widać a jak się wjeżdża w kałużę to latorośl z przedniego fotela jest bardziej zadowolona
z tyłu sadzasz mamusię z młodszym i też jest git - mamusia ma dostęp do wszelakiego dobra znajdującego się w bagażniku no i pampersa można zmienić a nawet dzidzia walnie czasem to i owo do nocnika pod kontrolą mamuśki

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
chrzanić wykopywanieToroo pisze:To się wykop![]()
ja chcę znów mieć szesnaście

LR Rendzi stajla 

TRAWOLT pisze: co do 3 drzwi
jak masz małe dzieci, które trzeba zapinać w fotelikach, to wyobraź sobie że za każdym razem będziesz musiał sam tam wleźć żeby odpiąć/zapić![]()
Mały problem

ja mam 300tdi i nie narzekam trzy drzwi mi wystarczą bo poco komu piąte koło u wozu

uu to Ty juz wiekowy jesteśTRAWOLT pisze: może się starzeję, ba jakoś teraz osiemnaście kończę więc ...

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..