jakoś-takoś juz mi się nie chce grzebać przy discu, po dzisiejszej eksplozji w ręcach pomki od podawania oleum do kulzaloguj pisze:musisz powtórzyć procedurę
moze DJ Olek albo trener pierwszej klasy rozwiążą problem pilotażowy
choć wątpie

Moderator: Jerry
jakoś-takoś juz mi się nie chce grzebać przy discu, po dzisiejszej eksplozji w ręcach pomki od podawania oleum do kulzaloguj pisze:musisz powtórzyć procedurę
Widać super wiara w zawodnikówsbb pisze:jakoś-takoś juz mi się nie chce grzebać przy discu, po dzisiejszej eksplozji w ręcach pomki od podawania oleum do kulzaloguj pisze:musisz powtórzyć procedurę
moze DJ Olek albo trener pierwszej klasy rozwiążą problem pilotażowy
choć wątpie
tak tak a świstak....zaloguj pisze:Widać super wiara w zawodników
brak gwintu na końcu na skutek wykruszenia plus ciśnienie powodowane posuwem tłoka no i plama na asfalcie na ręcach, buty i spodnie ok.zaloguj pisze:Sbb jak ona Ci wybuchła![]()
sbb pisze:dogrywka w temacie elektroniki:
jak naciskam przycisk na pilocie , lewy, to czasem mi otwiera zamki, a czasem nie,
a czasem muszę kilkanascie razy nacisnąc żeby otworzył, a czasem raz, a czasem ni chuja i musze pieprznąć pilotem o drzwi i wtedy czasem otwiera a czasem nie
droga redakcji co to ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość