a balkon na pelargonie ile czasu zjadł?jpi pisze:tak
pasy montuje 2 misiąc
a snorkela będzie z pół roku

Moderator: Jerry
a balkon na pelargonie ile czasu zjadł?jpi pisze:tak
pasy montuje 2 misiąc
tu o dziwo bardzo szybko poszłosbb pisze:a balkon na pelargonie ile czasu zjadł?jpi pisze:tak
pasy montuje 2 misiąc
jpi pisze:tu o dziwo bardzo szybko poszłosbb pisze:a balkon na pelargonie ile czasu zjadł?jpi pisze:tak
pasy montuje 2 misiąc
![]()
ps
Miszcze hełp, hełp - otwory montażowe pasów mam zapierdzielone jakąś pitoloną żywicą
jaki tam gwint jest??
bo muszę to kurestwo najpierw wybić a potem nagwintować jeszcze raz
jpi pisze:dupa tam
holendry chcieli trwale usunąć możliwość montowania pasów i kutafony przewiercili oryginalne gwinty![]()
teraz będę musiał przelecieć na 12 i nowe śruby wkręcić
okazje to Kolega kupił, ja okazję po nimLR_Olek pisze:jpi pisze:dupa tam
holendry chcieli trwale usunąć możliwość montowania pasów i kutafony przewiercili oryginalne gwinty![]()
reklamuj u holendrow...
a okazje tanio niby kupiles
jpi pisze:okazje to Kolega kupił, ja okazję po nimLR_Olek pisze:jpi pisze:dupa tam
reklamuj u holendrow...
a okazje tanio niby kupiles
A może to prawdziwa OKAZJA??LR4EVER pisze:17.50 PLN ?
Podejrzanie niska cena
no a myslisz ze Twoje disco ma mniej?LR_Olek pisze:
a kilometry przebuiegu w milionach podaja?
chiquito83 pisze:no a myslisz ze Twoje disco ma mniej?LR_Olek pisze:
a kilometry przebuiegu w milionach podaja?
Gratulacje i wyrazy współczuciaCORNEL pisze:Witam, pierwszy raz piszę ale czytam Forum już długo.
Pewnie będę częstym gościem, bo dzisiaj stało się a raczej stałem się posiadaczem disco. Wyhaczyłem furę na ulicy, 96r, 170 tys KM, zero rdzy, napędy sprawne, trochę jęczy rolka napinacza paska od pompy wody. Cena 11,2 tys PLN.
prima aprilis byl juz kilka dni temu....CORNEL pisze:96r, 170 tys KM, zero rdzy,
Jeśli to jedyna rdza, a auto nie np. z Włoch, to są 3 możliwości: 1. blacha zrobiona przez tego placowego, 2. cud (po świętach leć zagraj w Lotto, może passa nie minie), 3. nie zdjąłeś jeszcze wykładzinyCORNEL pisze: Jedyna rdza to skorodowany lewy próg pod drzwiami kierowcy. W Niemczech używał do przeciągania przyczep samochodowych (nie ciężarowych) na placu, disco nie było zarejestrowane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość