Moderator: Jerry
Nie no, nie ma tak, na drodze machamy - przybywajandrew75 pisze:dawajbędę patrzył na północ
no nie, proponuje w połowie drogiAdamek pisze:Nie no, nie ma tak, na drodze machamy - przybywajandrew75 pisze:dawajbędę patrzył na północ
Bede mial bacznosc na obieandrew75 pisze: obserwuj prawą NIE lewą stronę
Bede mial bacznosc na obieandrew75 pisze: obserwuj prawą NIE lewą stronę
machanie zorganizowanie, to może ja też na bielanach stanę pomachać przy A4 heheandrew75 pisze:cheerleaderki już gotowe, przebierają nóżkami, transparenty właśnie schną mam nadzieje że zdążymyobserwuj prawą NIE lewą stronę
andrew75 pisze:cheerleaderki już gotowe, przebierają nóżkami, transparenty właśnie schną mam nadzieje że zdążymyobserwuj prawą NIE lewą stronę
machanie zorganizowane, to może ja też na bielanach stanę pomachać przy A4 heheandrew75 pisze:cheerleaderki już gotowe, przebierają nóżkami, transparenty właśnie schną mam nadzieje że zdążymyobserwuj prawą NIE lewą stronę
Bede mial bacznosc na obie w razie jak by cos Ci nie wyszloandrew75 pisze:obserwuj prawą NIE lewą stronę
zróbmy dyżury w machaniu lr-om..., jak się ludzie dowiedzą że lr-y takie rytuały odprawiają będą chcieli takie mieć- popyt gwałtownie wzrośnie zrobi się bańka spekulacyjna na starych dyskotekach......tryna pisze: machanie zorganizowanie, to może ja też na bielanach stanę pomachać przy A4 hehe
Eee... w Norwegii też machają... NiemcyPiotrul pisze:Ale to było w Polsce.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość