skąd wiesz,że jest cos nie tak z pierwszym wtryskiem?herflikd pisze:swiece grzeja Misie, jest 100 A na jedna swiece a i same swiece dobrze grzeja - to bylo sprawdzone... ale wiem ze cos jest nie halo z wtryskiwaczem na 1 cylindrze...

Moderator: Jerry
skąd wiesz,że jest cos nie tak z pierwszym wtryskiem?herflikd pisze:swiece grzeja Misie, jest 100 A na jedna swiece a i same swiece dobrze grzeja - to bylo sprawdzone... ale wiem ze cos jest nie halo z wtryskiwaczem na 1 cylindrze...
kompiuter pokazal ale w takim warsztacie u wojka edka - to moze jakies babole pokazal trzeba jechac do Kato na obr. westerplatte 44nowicjusz127 pisze:skąd wiesz,że jest cos nie tak z pierwszym wtryskiem?herflikd pisze:swiece grzeja Misie, jest 100 A na jedna swiece a i same swiece dobrze grzeja - to bylo sprawdzone... ale wiem ze cos jest nie halo z wtryskiwaczem na 1 cylindrze...
nowicjusz127 pisze:stary chłop a taki głupiutki....MIck idź za dobrym przykładem Czesława i se motura wymyj a nie na wszystkich forach srasz we własne gniazdo....Mick pisze:Nie postawie, no chyba ze oczy w slup , bo tych informacjio wogule nie manowicjusz127 pisze:spoko.internetowe guru Mick zaraz postawi diagnoze na odległośc.Nawet z tak miernych szczątków informacji jak w tym przypadku
nowicjusz127 pisze:wiesz.....mamy odmienne zdanie(nie tylko ja) pomysl troszkę.....co Ty nauczyciel jesteś?
nowicjusz127 pisze:no chyba że.....ale miejsce na sławę wybrał dziwne.forum lamerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość