sys-kom pisze:a teraz po beskidzkiej zimie jeszcze mam tylny wał do robienia , rozerwałem ten gumowy przegub
nie płacz drogo nie jest

Moderator: Jerry
sys-kom pisze:a teraz po beskidzkiej zimie jeszcze mam tylny wał do robienia , rozerwałem ten gumowy przegub
No a jak inaczej?chyba, że bedzieta miały jasno określone wymagania i specyfikację.
podręcznikowe naruszenie ustawy - tj. ograniczenie konkurencjitomek pisze:Widziałem kiedyś specyfikacjie w Lasach państwowych:
"napęd na cztery koła...silnik o przeciwosobnym układzie cylindrów...kolor srebrny..."
a myślisz, że kogoś to obchodziandrzej:) pisze:podręcznikowe naruszenie ustawy - tj. ograniczenie konkurencjitomek pisze:Widziałem kiedyś specyfikacjie w Lasach państwowych:
"napęd na cztery koła...silnik o przeciwosobnym układzie cylindrów...kolor srebrny..."
Maksymalnie wk...podręcznikowe naruszenie ustawy - tj. ograniczenie konkurencji
kto jak kto,ale andrzej czesto tam bywarafi 109 pisze: idź do sądu
teoretycznie tak...w praktyce na każde takie dziwactwo zamawiający ma gotowe wyjaśnienie...andrzej:) pisze:podręcznikowe naruszenie ustawy - tj. ograniczenie konkurencjitomek pisze:Widziałem kiedyś specyfikacjie w Lasach państwowych:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość