Moderator: Jerry
te messerschmit ... wlacz gadugadaandrzej:) pisze:spitfajer fajny jest
25-letnia alfa to jednak marne auto do jazdy na codzień dla młodego dziewczęciasbielak pisze:we włoszech![]()
to raczej takie bardziej do płaczu...czesław&jarząbek pisze: nawet nią w pijanym widzie po alko jezdziliśmy od niego z chałupy na stację całodobową. ja prowadziłem, a on kupował w czapce lojtnanta wermachtu...
Wąż pisze:przejechałem przez cały kraków na skuśkę i dopiero na wyjeździe był znak na wieliczkę)
![]()
23 strony nie rozwieją wątpliwości, bo niby jak? To są subiektywne odczucia z jazdy na danej oponie, nikt nie napisze Ci jasno "zakładać taką, bo tak".blueman1 pisze: Miałem w mojej 300cie (tdi,automat, lift OME +2'', podcięte błotniki-tył) mtki bfg 235/85/16. A, że się już kończą to właśnie zamierzam kupić nowe, i tak mnie naszło na 265/75/16. Tylko oczywiście nie wiem czy jest sens, czy faktycznie robią o wiele lepiej (że wyglądają lepiej to fakt).
23 strony tematu jednak nie rozwiały moich wątpliwości, może poczekam aż napiszecie następne 23 storny...![]()
Czasem i disko się teren przydarzy incydentalnie. Wtedy aż żal człowiekowi się robi, że tonie to w miejscach gdzie tojtoj na samym tyle idzieRzeźnik z Jakubowa pisze:Zapomniałeś już że masz Disco do lanserki a Toye w teren?
blueman1 pisze:A jednak coś się wyjaśnia... Na razie więcej głosów (jak i plusów) jest za 235/85/16. I chyba przy niej zostanę...
auto na bok kładzie środek ciężkości a nie szerokość opony, co najwyżej węższa na suchym szybciej w poślizg wejdziealfik pisze:A trzymanie boczne 265/75 kontra 235/85 ? Czy węższa nie będzie się bardziej kładła?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości