wiesz przecież że nieTRAWOLT pisze: ja się pytałem z czystej ciekawości czy 37" w parchu starcza na te koleiny, to wszystko![]()

Moderator: Jerry
wiesz przecież że nieTRAWOLT pisze: ja się pytałem z czystej ciekawości czy 37" w parchu starcza na te koleiny, to wszystko![]()
no przecie zarzekają się, że jest inaczejDamian pisze: wiesz przecież że nie
1000 - 5000 sadzonek w zależności od nadleśnictwaczesław&jarząbek pisze:dobra dziewczynki...żeby zamknąć temat sadzonek.
robimy zrzutę po 50zyli na twarz od wszystkich którzy się poczuwają.
wpłata na konto imprezy.
koszta nie są niskie niestety i generalnie jestem rozczarowany postawą bo w historii naszych imprez już w sumie wieloletniej to pierwsza taka akcja.
tyle w temacie.
Ahaczesław&jarząbek pisze:sadzonki z nadleśnictwa możesz w tym przypadku zalać mlekiem i dać psu. gdyby się tak dało to sam bym kupił i zamknął sprawę.
to jakieś eko-sreko-ściemo-uprawy które muszą mieć nasadzenia certyfikowane przez kurię i specjalistów z nasa.
nie chce mi się tematu wałkować dłużej, idź kluczyś wypić na okoliczność żeby się nasadzenie uzupełniające dobrze przyjęło.
ja tam wiem, że w zeszłym roku Parch Mroka objeżdżał wszystko to, co m.in. moja Dyskoteka robiła na winchu.Damian pisze:parch na 35" ma pod gruchą mniejszy prześwit niż toy na 33"
nie o to chodzi, smyracie się po sisiorkach jak małe dzieci, a takie stare konie
starcza. Widziałem. Po Mrocznym ino dym zostałTRAWOLT pisze:a może lubimy?Damian pisze:smyracie się po sisiorkach jak małe dzieci, a takie stare konie![]()
![]()
ja się pytałem z czystej ciekawości czy 37" w parchu starcza na te koleiny, to wszystko![]()
kosa20 pisze: I dlatego odcinek pewien został nazwany "Mroczny Odjazd"
![]()
audi?chera pisze:kosa20 pisze: I dlatego odcinek pewien został nazwany "Mroczny Odjazd"
![]()
Nam 500 m pod górę zajęło 4,5 godziny....
prawda jest prawda, byłem, widziałem i spaliny wąchałemczesław&jarząbek pisze:te e misiu...chyba się zapominasz...
to jest dział lądrołwer i hawno kogo obchodzą koleiny po mroczusiu.
czesław&jarząbek pisze:
to jest dział lądrołwer i hawno kogo obchodzą koleiny po mroczusiu.
dęfęder nie potrzebuje wcale cali. odchodzi się od cali...kosa20 pisze:prawda jest prawda, byłem, widziałem i spaliny wąchałem
ale Mroczuś nie ma potrzeby żeby się tak, do samej felgi, ekshibicjonizowaćczesław&jarząbek pisze:
jak mroczuś tam wkatuje na feldze to sam mu flaszkę ufunduję...
no.
jakby nie miał to by nie kolaborował.kosa20 pisze:Mroczuś nie ma potrzeby żeby się ekshibicjonizować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości