-chciałbym go podnieśc o 2"
-wymienić oba zderzaki
-założyć snorkel i kurnik
-dodatkowe oswietlenie na zewnątrz
no i słucham propozycji co jeszcze można by zrobić aby służył i na drodze i w terenie(no i od czasu do czasu pływanie)

Moderator: Jerry
Masz komputra w wyporzyczalni to na pożyczkę mu odpalSzczesnyLR pisze:na razie go odpal
jeden właśnie pożyczyłemklucz13 pisze:Masz komputra w wyporzyczalni to na pożyczkę mu odpalSzczesnyLR pisze:na razie go odpal
Bądź kul i se kup drugiego LR-a, parka lepiej się chowabossman100 pisze:widze że towarzystwo się dobrze bawito dobrze ale szkoda że cudzym kosztem
bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
W teren nie, no ale jak on będzie na drodze bez tego szpeju wyglądał??LR_Olek pisze:bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
do tego to nie trzeba nic przerabiac ...
Browning pisze:W teren nie, no ale jak on będzie na drodze bez tego szpeju wyglądał??LR_Olek pisze:bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
do tego to nie trzeba nic przerabiac ...![]()
chera pisze:....i koniecznie linki antygałęziowe...![]()
gri74 pisze:sizalowe w tym sezonie królują
Ad.1- To podnies, tyle akurat wystarczy. Nie zapomnij o amorkach dluzszych.bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
-wymienić oba zderzaki
no i słucham propozycji co jeszcze można by zrobić aby służył i na drodze i w terenie(no i od czasu do czasu pływanie)![]()
Adamek pisze:Ad.1- To podnies, tyle akurat wystarczy. Nie zapomnij o amorkach dluzszych.bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
-wymienić oba zderzaki
no i słucham propozycji co jeszcze można by zrobić aby służył i na drodze i w terenie(no i od czasu do czasu pływanie)![]()
Ad.2- Wymien tylko z przodu, ale za to koniecznie z winda.
AD.3- Jak najbardziej, nie dosc ze nadasz szyku to i na dachu cos przewozic mozesz.
AD.4- Proponuje 4 z przodu na bagazniku, po 2 na boki i 2 na tyl.
Nic wiecej robic nie musisz, to wystarczy, a do plywania kup dodatkowo amfibie...
bossman100 pisze: a co do reszty żartownisiów to życze wam abyście tak samo jak ja byli odbierani ze swoimi tematami przez resztę towarzycha
ale ze przetlumacz to na ludzki jezykbossman100 pisze: a co do reszty żartownisiów to życze wam abyście tak samo jak ja byli odbierani ze swoimi tematami przez resztę towarzycha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości