No to jest lepiej niż dobrze...lbl78 pisze:teraz jest różnica w cenie na poziomie 1pln za litr przy tankowaniu parcha "do pełna" osczędzam na baku 90PLN
no nie wiem czy się opłaca
![]()
![]()

Moderator: Jerry
No to jest lepiej niż dobrze...lbl78 pisze:teraz jest różnica w cenie na poziomie 1pln za litr przy tankowaniu parcha "do pełna" osczędzam na baku 90PLN
no nie wiem czy się opłaca
![]()
![]()
W wiadra tankujWąż pisze:u mnie jest ten problem, że nie mam blisko żadnej bliskiej
TAK tzn NIEwojtek_kom pisze:LPG też NIEMikado pisze:NIE
"Jestem ZA a nawet PRZECIW"Mikado pisze:TAK tzn NIEwojtek_kom pisze:LPG też NIEMikado pisze:NIE
![]()
no tak, tylko pytanie jak długo będziesz jeździł na tym bałaganie. Różnica w cenie jest duża, u mnie to prawie 80 złotych na jednym baku, ale jeśli za kilka miesięcy mam wymieniać pompowtryskiwacze albo pompę, to nie jestem pewny czy aż tyle przyoszczędzę...piotr borowiec pisze:to "bliska" aż tak ceną przebija "lukoil"? Pytam bo od sylwestrowego tankowania tego "PALWA" (piszę tak, bo ten mazut zamarzał już przy -7) jakoś omijam BLISKĄ z DALEKA i nie patrzyłem na cene, ale w dobie kryzysu-srysu (w mojej kieszeni) trzeba będzie rozglądnąć się za alternatywnymi paliwami
No ja bym tak nie szarżowałherflikd pisze:olej opałowy to jest to samo co ON. rozni sie tylko tym ze dodaja barwnik. To jest to samo co ON . No...
dobzie, dobzie... moj tatko pracuje na komponowaniu olejow w orleniepiotr borowiec pisze:No ja bym tak nie szarżowałherflikd pisze:olej opałowy to jest to samo co ON. rozni sie tylko tym ze dodaja barwnik. To jest to samo co ON . No...napisz może
"...MOIM ZDANIEMolej opałowy to jest to samo co ON..."
Co tam będziesz pytał, bądź twardy, lej i jeździjherflikd pisze: popytam jeszcze kolegi co to technologie petrochemiczna skonczyl....
Ja tam nie wiem, bo się słabo znam.jpi pisze:ale 200 powinno przełknąć![]()
standerus pisze: za to 200/300tdi na bio jeździć może bez problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości