hamulce
Moderator: Jerry
Re: hamulce
Aaaaaa i płynu nie zmieniać nawet w tej samej marce

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
panie 9/16 a propos tego:
Nie potrzebuję więcej seksu
Rząd rucha mnie codziennie
to:
ZBYT
DUŻO
SEKSU
ZROBI Z CIEBIE
krótkowidza
to:
ZBYT
DUŻO
SEKSU
ZROBI Z CIEBIE
krótkowidza
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Jako osoba nie dowidząća lub widząca inaczej lub widząca nie nachalnie nie przeczytam tych świńst które napisałeś na dolesbb pisze:panie 9/16 a propos tego:
to:
ZBYT
DUŻO
SEKSU
ZROBI Z CIEBIE
krótkowidza

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Jak mnie tom droge zrobiom do cię to wytłumaczę naoczniesbb pisze:akurat

jaką ?klucz13 pisze: Jak mnie tom droge zrobiom do cię to wytłumaczę naocznie![]()
że niby ma być autostrada z Wrocka do posen ?
marzenie ściętej głowy

Pierdaczysz trzy razy wtyczki bili i mam na to dowodysbb pisze:jaką ?klucz13 pisze: Jak mnie tom droge zrobiom do cię to wytłumaczę naocznie![]()
marzenie ściętej głowy

nie możiet bytćklucz13 pisze:Pierdaczysz trzy razy wtyczki bili i mam na to dowodysbb pisze:jaką ?klucz13 pisze: Jak mnie tom droge zrobiom do cię to wytłumaczę naocznie![]()
marzenie ściętej głowy
![]()

Och jej,nowicjusz127 pisze: Pezecik szanuj twarzrozrysuj sobie układ dwuobwodowy,zastanów się i powiedz mi jakie znaczenie ma kolejność.
przecież nie chodzi mi o żadne hamulce,
tylko żeby wesoło było i radośnie

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...