GAZFAN pisze:Weteran
dawaj fote swojego warana czy co ty tam masz legwana...
to wsadze do siebie na galeriesa
no.
posmiejemy sie chociaz
Moderator: Jerry
GAZFAN pisze:Weteran
jaka godnosc?Damian pisze:kombatant
kto tu pisze o wstydzie....
...ale o godności jak najbardziej
czesław&jarząbek pisze:o właśnie.
lubie pierdzieć w nowe siedzenia.
Zakladaj i daj link.Yoorek pisze:Kto ma ochotę na działalność dla ostrzeżenia potomnych.
Założymy wątek w którym właściciele DIII, DIV i RRS pisaliby co i kiedy im padło.
Mi JLR drugi miesiąc rozmyśla jak naciąć mnie na 3kPLN i nie wymienić mi w ramach gwarancji niewymienialnego wg. instrukcji obsługi oleju w automacie, którego wymianę sami jednak zalecili choć nie nie widzą dlaczego wymienić go trzebaCo za dupki.
pozdr
Y
Proszę bardzo:FUX pisze:Zakladaj i daj link.Yoorek pisze:Kto ma ochotę na działalność dla ostrzeżenia potomnych.
Założymy wątek w którym właściciele DIII, DIV i RRS pisaliby co i kiedy im padło.
Mi JLR drugi miesiąc rozmyśla jak naciąć mnie na 3kPLN i nie wymienić mi w ramach gwarancji niewymienialnego wg. instrukcji obsługi oleju w automacie, którego wymianę sami jednak zalecili choć nie nie widzą dlaczego wymienić go trzebaCo za dupki.
pozdr
Y
atu + to było cośwojtek_kom pisze:Proszę się odwalić od Poloneza, fajna fura była
Zrobię jak wrócę z Poznania.. oki?LR_Olek pisze:GAZFAN pisze:Weteran
no.
posmiejemy sie chociaz
Si, było pełno w baku a łon mówił że keine dizelSzczesnyLR pisze:ciekawemudder pisze:Fura zdiagnozowanaPonoć moduł hamulca ręcznego padł i daje jakiś fałszywy sygnał, który powoduje że samochód myśli że nie ma paliwa i odcina zapłon choć w baku pełno
![]()
Swoją drogą przy takiej ilości elektroniki jaka jest upchana w tych samochodach coś się psuć musi![]()
![]()
bardzo ciekawe![]()
a miałeś jakiś komunikat o braku paliwa ?
GAZFAN pisze:Zrobię jak wrócę z Poznania.. oki?LR_Olek pisze:GAZFAN pisze:Weteran
no.
posmiejemy sie chociaz
tak myślałem ...GAZFAN pisze:Nawet się nie wybieram![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości