Witam
Miał ktoś może z was do czynienia z firmą Auto-West z Włodawy. Szukam opinii na ich temat, podają że maja używane silniki o bardzo malych przebiegach ale nie wiem jak to się ma do rzeczywistości. oczywiście nie nastawiam się na małe przebiegi tak jak podaja max 100 000km, tylko czy coś warte są części u nich kupowane.
dzięki
Jaro
Opinia o firmie auto-west
Moderator: Jerry
Re: Opinia o firmie auto-west
to jest taka demontowalnia samochodów, głównie z angoli. jak coś kupujesz to lepiej, żebyś to sobie dokładnie obejrzał i miał pojęcie jak sprawdzić ... generalnie mają sporo różnego złomu i czasem można coś ciekawego znaleźć.
koniec przekazu.
koniec przekazu.
miałem kiedyś coś od nich kupić ale trochę mnie odrzuca ich "regulamin". szczególnie dwa punkty 

tylko kurde na oko ciężko ocenić w jakim stanie jest silnik, a głowicy i miski nie chcą mi pozwolić ściągnąć.....także lipa. Chyba że macie inny sposób jak sprawdzić zdemontowany silnik.........
szukać jeżdżącego dawcy.
To jedyna szansa, na jakiekolwiek sprawdzenie silnika. Testy na martwym organizmie można sobie w buty wsadzić...
To jedyna szansa, na jakiekolwiek sprawdzenie silnika. Testy na martwym organizmie można sobie w buty wsadzić...
łoś też człowiek