tym autkiem jeździ GROM, ciekaw jestem czy im się psuje

lepszej reklamy chyba zielone jajo mieć nie może, w końcu wybrany został do jednostki elitarnej

Moderator: Jerry
Ty wredny centrysto...QL pisze:Należałoby nakazać odgórnie wyposażanie służb w Citroeny CX lub DS - tam układ kierowniczy nawet na postoju automatycznie ustawiał się do jazdy na wprost(oczywiście przy włączonym silniku).
I po problemie
Ja jestem skrajnie prawicowy, ale tak se pomyślałem że jakby mieli kółka na wprost, to może..... coś w tym kraju by wreszcie ruszyło do przodu i na wprost, a nie tak dupiasto jak dotychczasbert pisze:Ty wredny centrysto...QL pisze:Należałoby nakazać odgórnie wyposażanie służb w Citroeny CX lub DS - tam układ kierowniczy nawet na postoju automatycznie ustawiał się do jazdy na wprost(oczywiście przy włączonym silniku).
I po problemie
przyspieszenie gospodarcze to w tym kraju było za Rakowskiego/Wilczka...QL pisze:Ja jestem skrajnie prawicowy, ale tak se pomyślałem że jakby mieli kółka na wprost, to może..... coś w tym kraju by wreszcie ruszyło do przodu i na wprost, a nie tak dupiasto jak dotychczasbert pisze:Ty wredny centrysto...QL pisze:Należałoby nakazać odgórnie wyposażanie służb w Citroeny CX lub DS - tam układ kierowniczy nawet na postoju automatycznie ustawiał się do jazdy na wprost(oczywiście przy włączonym silniku).
I po problemie.... takie małe przyśpieszenie gospodarcze.
to jest tak bardzo bez sensu, jak... wysrany owsikCaliph pisze:Nasz Inspektorat Wsparcia kupił LR Discovery IVchyba ze 20 sztuk w topowej wersji. Służe już 17 lat ale to bije na łeb wszystkie nonsensy jakie nasza armia ma na sumieniu od lat 90-tych. Landki mają służyć nam w zabezpieczeniu naszej prezydencji w Unii, ale co ma do tego wojsko
?? Czasem mają przebłyski jak np. Merce G, czasem coś tam kupią w miarę czyli Defy 110 dla oddziałów specjalnych ŻW. O Honkerach to pisał raczej nie będę
ale te Disco to jakieś jaja.
Za te pieniądze (5 mln zł) można było kupić sporo naprawdę użytecznych pojazdów, a tak nasi generałowie przesiądą się z Vectr na Discovery - szkoda słów
Masz racjęAlbert_N pisze:nie GROM a ZW. Widzialem na zywo, ladniutki. ( chyba, ze GROM ma taki sam, ale po co im, jak nie eskortuja VIPow ? )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości