Kupić go czy nie kupić ? RRC v8
Moderator: Jerry
Kupić go czy nie kupić ? RRC v8
witam.
motam się i motam, czy go brać.
No i gdzie jest zonk.
Wiem ze powyżej 3500 obr silnik przerywa ( nie dostaje tyle paliwa co chce).
Smok wawelski ?
http://allegro.pl/rr-classic-4x4-off-ro ... 86012.html
motam się i motam, czy go brać.
No i gdzie jest zonk.
Wiem ze powyżej 3500 obr silnik przerywa ( nie dostaje tyle paliwa co chce).
Smok wawelski ?
http://allegro.pl/rr-classic-4x4-off-ro ... 86012.html
Re: Kupić go czy nie kupić ? RRC v8
Kupuj...będzie o czym poczytać na forum 

ta
a potem " napraw to sam" .
Na najbliższe 3 lata mam już zabity kalendarz aut do odbudowy.
Tu gość mówi że zero rdzy i dziur, czyli był ostatnio łatany
Pytanie czym i kiedy to odpadnie

Na najbliższe 3 lata mam już zabity kalendarz aut do odbudowy.
Tu gość mówi że zero rdzy i dziur, czyli był ostatnio łatany

Pytanie czym i kiedy to odpadnie

Kupuj, śpiesz się ,bo ja kupię 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Classicow coraz mniej
Konserwator powinien dopłacać do zakupu i utrzymania
(na tym drugim by nie wyrobił)

Konserwator powinien dopłacać do zakupu i utrzymania

(na tym drugim by nie wyrobił)
Ja też szukałem. Tu cena jest fantastyczna - pytanie - jak onwygląda. Takiego sobie oferowano mi za 18 tysięcy, ładnego znalazłem za 10 (w Czechach), a za taką kasę jak tu były auta wrośnięte w krzaki. Jak nie śmierdzi trupem - spełnisz marzenie. Dlaczego jednak ja nie kupiłem (może Ci to pomoże):
Mam jeden garaż i mieszkam w okolicy parkingowego horroru (stolica). RRC nie był by głównym autem rodziny, które musi codziennie odpalić, a spalanie powodowałoby, że większość wyjazdów byłaby innym samochodem (świadomość ekologiczna
). Więc RRC by stał (nie wiem gdzie) a ja bym go brał na przejażdżkę raz na 4 weekendy albo oglądał przez okno.
Sam wydatek mnie nie przeraża, mam dwa rowery, każdy droższy od tego range rovera. Taraz myślę - może nowsze Disco jako auto do wszystkiego?
Z RRC trochę jest jak z psem - trzeba mieć warunki, by trzymać zwierzaka 
Mam jeden garaż i mieszkam w okolicy parkingowego horroru (stolica). RRC nie był by głównym autem rodziny, które musi codziennie odpalić, a spalanie powodowałoby, że większość wyjazdów byłaby innym samochodem (świadomość ekologiczna

Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
Skoro tak mówi, to nie może być inaczej.Tu gość mówi że zero rdzy i dziur
HUSKYTEAM pisze:Skoro tak mówi, to nie może być inaczej.Tu gość mówi że zero rdzy i dziur

Trzeba mieć wiarę w ludzi

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
Tia, był już jeden taki, który mówił "Ufam, więc sprawdzam"
Nie ma jak metoda "na szwagra" - podczas oględzin auta jeden zagaduje właściciela rozmową o dupie maryny, a szwagier nurkuje pod samochód ze śrubokrętem w ręku i kłuje gdzie się da.

Nie ma jak metoda "na szwagra" - podczas oględzin auta jeden zagaduje właściciela rozmową o dupie maryny, a szwagier nurkuje pod samochód ze śrubokrętem w ręku i kłuje gdzie się da.
właśnie o to chodzi, nie znam nikogo kto robi auto "na super" i go sprzedaje po okazyjnej cenie. Na 99% to wietrz podstęp ( wada ukryta) a ten 1 % to sytuacja losowa ( pilna potrzeba gotówki).
Widziałem wiele w życiu okazji które były trupami po różnych przygodach. Znudziło mi się już jeżdzenie i oglądanie tego .
Na tych zdjęciach od razu widać że szpachla jest. Poprosiłem gościa o lepsze zdjęcia to on mi pisze że zaprasza do oglądania osobiście. Czekam na rozwój wydarzeń
Widziałem wiele w życiu okazji które były trupami po różnych przygodach. Znudziło mi się już jeżdzenie i oglądanie tego .
Na tych zdjęciach od razu widać że szpachla jest. Poprosiłem gościa o lepsze zdjęcia to on mi pisze że zaprasza do oglądania osobiście. Czekam na rozwój wydarzeń

RR Classiki podobają mi się od zawsze. Maja duszę a nie jak te nowe p38 srosiem ale inne td5 dupięć!
Tu całkiem fajny egzemplarz, do ceny jeszcze trochę dojdzie opłat ale i tak uważam że jest ok.
http://moto.allegro.pl/land-rover-range ... 49213.html
Tu całkiem fajny egzemplarz, do ceny jeszcze trochę dojdzie opłat ale i tak uważam że jest ok.
http://moto.allegro.pl/land-rover-range ... 49213.html
ja tam mysle, ze kazde auto ma jakas dusze. kwestia jaka dusza bedzie ta dusza jezdzic.