Może napiszmy list no owej anglii w imieniu zawiedzionych użytkowników na temat JLR - może choć trochę im się do tyłeczków dobiorą i zamiast inwestować w facebooka każą im się przeszkolić.
Choć w sumie to oni ten syf dopracowali.
pzodr
Y
Moderator: Jerry
To może zorganizujemy taki quazi zlot wszystkich D3, zwłaszcza tych skutecnie naprawionych i naprawianych, i na oczach BBC i innych TVN-ów dokonamy samospalenia wszystkich. Ale to tylko w tym celu by inni już się z nimi nie męczyli. Liczę na pomysły jak to zrobić by jeszcze trochę kasy z AC wyciągnąć po tej radosnej imprezie.Yoorek pisze:Załamka![]()
Może napiszmy list no owej anglii w imieniu zawiedzionych użytkowników na temat JLR - może choć trochę im się do tyłeczków dobiorą i zamiast inwestować w facebooka każą im się przeszkolić.
Choć w sumie to oni ten syf dopracowali.
pzodr
Y
te masz prze....neDAŁEK pisze:Kolejny wekend ze Skodą
Zwlaszcza ze Patrol w proszku, a czytalem co sie dzieje na wawaSzczesnyLR pisze:te masz prze....neDAŁEK pisze:Kolejny wekend ze Skodą
no chyba że masz rumstera, czy jakoś takDAŁEK pisze:Zwlaszcza ze Patrol w proszku, a czytalem co sie dzieje na wawaSzczesnyLR pisze:te masz prze....neDAŁEK pisze:Kolejny wekend ze Skodą
Pojezdzili wczoraj?SzczesnyLR pisze:istotnie
obciach
gebels pisze:odcinek 102353 Dałek auta nie odebrał z serwisu![]()
odcinek 103352 Dałek jest na emeryturze JLR dalej usilnie naprawia samochód![]()
odcinek 112451 Wnuczka Dałka odbiera naprawionega LR-a z serwisu ale ten już w branie rozkracza się ponownie![]()
odcinek 142344 Prawnuk Dałka śmiga sprawnym D3
Ciepło ciepło, sprawdz chlapacze...HiJack pisze:Hmmm, dzis zapalila sie pomaranczowa kontrolka "Check Engine".....![]()
A tydzien temu byl na przegladzie.
Trzeba bedzie pojechac i sprawdzic - stawiam na EGRy
Wlasnie wyjrzalem - NIE MAM CHLAPACZYDAŁEK pisze: Ciepło ciepło, sprawdz chlapacze...bo to ten sam komputer obsługuje.
lepiej mieć nowy tylny most niż nie miećDAŁEK pisze:To mam nowy tylny mostoraz wciąż wyjącą chyba skrzynię biegów, więc auto nadal w klinice , czekają na wyrok od importera.
Ptanie czy to jest nadal D3 fabryczny oryginał czy juz składak evo ECC Babice
SzczesnyLR pisze:lepiej mieć nowy tylny most niż nie miećDAŁEK pisze:To mam nowy tylny mostoraz wciąż wyjącą chyba skrzynię biegów, więc auto nadal w klinice , czekają na wyrok od importera.
To mam dobry czysty tylny most.LR_Olek pisze:SzczesnyLR pisze:lepiej mieć nowy tylny most niż nie miećDAŁEK pisze:To mam nowy tylny mostoraz wciąż wyjącą chyba skrzynię biegów, więc auto nadal w klinice , czekają na wyrok od importera.
a skad wiadomo,ze to nowy a nie stary umyty?
Bylem na diagnozie - oba EGRy otwarte i za nic nie chca sie zamknac...HiJack pisze:Hmmm, dzis zapalila sie pomaranczowa kontrolka "Check Engine".....![]()
Trzeba bedzie pojechac i sprawdzic - stawiam na EGRy
Opatrzność...A mój czeka na ostateczną diagnozę warsztat juz go umył i czeka na odbiór a UK jeszcze się zastanawia czy te mruczenie przy 70 tce to standard...HiJack pisze:Bylem na diagnozie - oba EGRy otwarte i za nic nie chca sie zamknac...HiJack pisze:Hmmm, dzis zapalila sie pomaranczowa kontrolka "Check Engine".....![]()
Trzeba bedzie pojechac i sprawdzic - stawiam na EGRy![]()
W przyszlym tygodniu naprawa. Cale szczescie za zakupilem przedluzenie gwarancji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości