moto_X pisze:Na jutro bylem umowiony do SST na serwis i teraz nie wiem czy jechac
TRANSPORT LAWETĄ NA TERENIE POLSKI i EUROPY - 2,60 zł/km (opłata netto za przejazd naliczana tylko w jedną stronę!!!
info z ich strony

Moderator: Jerry
moto_X pisze:Na jutro bylem umowiony do SST na serwis i teraz nie wiem czy jechac
TRANSPORT LAWETĄ NA TERENIE POLSKI i EUROPY - 2,60 zł/km (opłata netto za przejazd naliczana tylko w jedną stronę!!!
Czesławie, ja proszę! Ja tu cierpię!czesław&jarząbek pisze:odpalisz lub nie.
dojedziesz lub nie.
wszystko jest zmienne.
czesław&jarząbek pisze:odpalisz lub nie.
dojedziesz lub nie.
wszystko jest zmienne.
ekskjuz-mi?czesław&jarząbek pisze:skiluj do 3.0km/brutto i będzie dobrze
4.0Adamek pisze:Ja swoim od czasu pojawienia sie bulgotania a pozniej gubienia wody przejechalem jeszcze od uja kilosow, te 70 zrobisz spokojnie - chyba, albo staniesz po 5 km, w tym przypadku to jebana loteria. I wcale sie z Ciebie nie smieje, wiem co to znaczy i wiem co to za bol. Jaki motor 3.9 czy 4.0![]()
może pchaforek pisze:dojechałeś??
Mój też mniej więcej tyle łykacoper pisze:miasto 25l - miasto małe, mało korków
trasa 18-19l
poza padniętym reduktorem zaraz po zakupie (kupiłem z zainstalowanym gazem) bezproblemowo, aż nudno. płyny, filtry i inne pierdoły wymieniam o czasie.
http://motonotes.pl/e4820463cb4e4c76397 ... 0,car.html
... No a czym jest czwarta generacja instalacji LPG jak nie wielopunktowym wtryskiem gazu w fazie lotnej . W IV gen. lpg jest dokładnie dawkowane na każdy cylinder z osobna i w razie potrzeby dawki są odp. korygowane na podstawie info. od kompa samochodu a nie jak w III gen. gdzie wtrysk Lpg był na każdy gar taki sam równy bo sygnał był tylko z krokówki brany. Tu masz linka to se poczytajAdamek pisze:A no czyli sekwencja, bo wczesniej ktos napisal o IV generacji...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość