Moderator: Jerry
Salata123 pisze:a w disco ile Ci wytrzymała?
jpi pisze:ale RHD czy LHD??
dar-man pisze:Salata123 pisze:a w disco ile Ci wytrzymała?
kilka już załatwiłem
Salata123 pisze:dar-man pisze:Salata123 pisze:a w disco ile Ci wytrzymała?
kilka już załatwiłem
Kilka nowych czy urzywanych, starych smietnikow dwudziestokilko letnich po pseudo regeneracji?
Salata123 pisze:dar-man pisze:Salata123 pisze:a w disco ile Ci wytrzymała?
kilka już załatwiłem
Kilka nowych czy urzywanych, starych smietnikow dwudziestokilko letnich po pseudo regeneracji?
idz do szkoły jazdy.dar-man pisze:jeżeli przekładnia pęka na pół,albo wyłamują się zęby od uderzenia w korzeń to jakie ma znaczenie czy to była nowa,czy dwudziestokilkuletnia? chyba żadna
to po uja watek zakladalesdar-man pisze:,spodziewałem się
herflikd pisze:to po uja watek zakladalesdar-man pisze:,spodziewałem się
dar-man pisze:czyli nikt nic nie wie,ok,spodziewałem się że takie kozaki coś wiedzą![]()
![]()
herflikd pisze:no, najpierw zes napisal, ze nikt nic nie wie, potem ze 'sie spodziewales ze takie kozaki cos wiedza'. przyznaj, ze brzmi jak ironia okraszona nutka cynizmu niezadowolonego upalacza disko ktory seryjnie rozpier***a... co?? przekalednie![]()
z dupydar-man pisze:herflikd pisze:no, najpierw zes napisal, ze nikt nic nie wie, potem ze 'sie spodziewales ze takie kozaki cos wiedza'. przyznaj, ze brzmi jak ironia okraszona nutka cynizmu niezadowolonego upalacza disko ktory seryjnie rozpier***a... co?? przekalednie![]()
z resztą sobie poradziłem,a na przekładni z disco zawsze i tak kiera ciężko chodziła,więc mam jej dość,a pytanie nie wiem czy z dupy
dar-man pisze: z resztą sobie poradziłem,a na przekładni z disco zawsze i tak kiera ciężko chodziła,więc mam jej dość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość