Moderator: Jerry
pażywiom, uwidim...gruszkin pisze:jak gazeta będzie wyglądać tak jak zloty u grześka powinno być
Tyle na razie wiadomo:perkoz34 pisze:fajna gazecina to można a nawet trzeba kupić w kioskach taką?
sawis pisze:Tyle na razie wiadomo:perkoz34 pisze:fajna gazecina to można a nawet trzeba kupić w kioskach taką?
"Dystrybucja Empik, Inmedio, Relay, stacje benzynowe. "
Bez stacji benzynowych.Flytier pisze:sawis pisze:Tyle na razie wiadomo:perkoz34 pisze:fajna gazecina to można a nawet trzeba kupić w kioskach taką?
"Dystrybucja Empik, Inmedio, Relay, stacje benzynowe. "
Dzisiaj patrzyłem na stacji. Nie było.
...albo nawet dwa L-R (na filety)N2O pisze:Czy ja wiem czy mniejszy? Teraz prawie każdy ma Land Rover'a pod strzechą.
ale zdaje sie ze wyprawy4x4 wciaz sie ukazujaLR_Olek pisze:ciekawe czy wytrzyma dluzej niz wyprawy 4x4,gdyz albowiem target deczko mniejszy
ukazywaly, bo nowego numeru nie widacJerz23 pisze:ale zdaje sie ze wyprawy4x4 wciaz sie ukazujaLR_Olek pisze:ciekawe czy wytrzyma dluzej niz wyprawy 4x4,gdyz albowiem target deczko mniejszy
Śliczny zlepek marzeńdikson17 pisze:mi siewydaje, ze mozna zrobic na tym pieniadze. dwa lata temu myslalem o takim projekcie. ludzi z niewiedza jest wiele, czesci do i asortyment do sprzedania wiele, wiec na reklamach bez problemu sie utrzymasz, relacjezz rajdow itd. jest o czym pisac.kwestia znac angielski i obczajac nisuy z anglii i swiata. po pierwszym wydaniu bedzie widdac, czy ktos sie wzial za to z jajami, czy nie.
generalnie nie ma tu zadnej filozofii, robic to co angielskie gazety. znalesc konkretny garaz i wspolpracowac .
a ze land rover w polsce to jak bentley jest, to ludzie beda placic i sie wciagac
Anojdef90 pisze:no przecież kolega pisze, że mu się wydaje...
ano wam sie nie wydajeGAZFAN pisze:Anojdef90 pisze:no przecież kolega pisze, że mu się wydaje...
w szkole to mozn sie nauczyc odmieniac to be...jdef90 pisze: gdyby nie było internetu i angielskiego w szkołach... heh... to były czasy...
dikson17 pisze:ano wam sie nie wydajeGAZFAN pisze:Anojdef90 pisze:no przecież kolega pisze, że mu się wydaje...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość