200tdi pilnie poszukiwane!
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: 200tdi pilnie poszukiwane!
namiary na hotel jak ktoś potrzebuje:
Fantazja - Pokoje gościnne
ul. Zagrodowa 6
43-100 Tychy
tel/fax. 032 219 53 19
kom. 500 404 707, 507 977 730
Fantazja - Pokoje gościnne
ul. Zagrodowa 6
43-100 Tychy
tel/fax. 032 219 53 19
kom. 500 404 707, 507 977 730
#noichuj
Jedzie ktos z Zakopca lub okolic i ma jedno lub dwa wolne miejsca?
Na Liście jest Gruchman. z tamtych okolicjarząbek pisze:Jedzie ktos z Zakopca lub okolic i ma jedno lub dwa wolne miejsca?
Czesław skoro asfalt sie u Ciebie konczy... toś Ty Sołtys tej wsi jest ;D
--
LR DII Td5
Pomóż Maksiowi http://www.maksymek.pl
LR DII Td5
> ale wpierdol możesz dostać i tak.
czeslawie, wyobrazilem sobie twoje spasione cielsko probujace trafic czymkolwiek w mazeniakowe adhd.
czeslawie, wyobrazilem sobie twoje spasione cielsko probujace trafic czymkolwiek w mazeniakowe adhd.
"....lać można na słup..." ->WN
klimacik S/M ?
Oj Albercik nie podejrzewałem kolegi
cicha woda, proszę proszę... 
klimacik S/M ?

Oj Albercik nie podejrzewałem kolegi

Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
swireq pisze:Na Liście jest Gruchman. z tamtych okolicjarząbek pisze:Jedzie ktos z Zakopca lub okolic i ma jedno lub dwa wolne miejsca?
Ale on swietuje na Slasku. A z Krakowa ktos sie wybiera? Lub przejezdza?
brodafidela i ma wolne miejsca w aucie jeszcze.
- brodafidela
-
Widze, że Mazeniak sie zajął samozwańczo dystrybucją biletów..mazeno pisze:brodafidela i ma wolne miejsca w aucie jeszcze.

---
Jest miejsce w kredensie z dachem na trasie: Kraków-Tychy-Krakow.
Jedno zastrzeżenie - powrót tego samego dnia (raczej tej samej nocy).
Namiary, CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na PW.

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
no ba - i prowizje sluszna wezme :)
w razie co mogę zabrać kogoś w niedzielę koło rana na trasie będziń/katowice - krk - zako
grucha, ja bym sie wstepnie pisal, bo fidel wraca w nocy, a ja w nocy z kraka do siebie nic nie mam, najwczesniej kolo 5-ej rano.
dobro
nie wiem co z nadmistrzem bo usłyszałem tylko jurgów-czesław-wolne miejsce. ostatni szwagropol jest o 22, do białki
nie wiem co z nadmistrzem bo usłyszałem tylko jurgów-czesław-wolne miejsce. ostatni szwagropol jest o 22, do białki

- Damian
-
- Kontaktowanie:
gruch, temat załatwiony, środki wpłynęły, tytuł przelewu widział?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
wpłynęli. ssman powiedział ale na tytuł nie paczałę 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
czesław wie?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
O której startujecie z Krakowa i jaka trasą lecicie?brodafidela pisze:Widze, że Mazeniak sie zajął samozwańczo dystrybucją biletów..mazeno pisze:brodafidela i ma wolne miejsca w aucie jeszcze.![]()
---
--
LR DII Td5
LR DII Td5
To ja wstepnie pisze sie na jazde do czeslawa z Broda a powrot z Gruszkinem. Szczegoly na pw.
To ja wstepnie pisze sie na jazde do czeslawa z Broda a powrot z Gruszkinem. Szczegoly na pw.
- brodafidela
-
Trase układa Mazeniak - podobno zna "skrót".swireq pisze:O której startujecie z Krakowa i jaka trasą lecicie?brodafidela pisze:Widze, że Mazeniak sie zajął samozwańczo dystrybucją biletów..mazeno pisze:brodafidela i ma wolne miejsca w aucie jeszcze.![]()
---

Ponieważ z definicji wiemy, że Skrót to: "najdłuższa znana odległość miedzy dwoma punktami", wyjeżdzamy z zapasem co najmniej ok. 2,5- 3 h przed rozpoczeciem iwentu.
Szczególy podam dzis wieczorem na telefony, o ile je dostane na priw.
Uprasza sie pasażerów o ustalenie i podanie miejsca zbiorczego w Krakowie, pod które mam podjechać.
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
No to ja Lece via AutoBahn A4 ok 16 start z Krakowa. zachaczam o Lidlo Biedrone w Tychach i na otwarcie kanału, (tfu) bramy będziemy na miejscu.
--
LR DII Td5
LR DII Td5
http://goo.gl/maps/1m9M6
krakow, baluckiego (przy klasztorze salezjanow kolo rynku debnickiego) - minuta od mostu debnickiego.
wyjezdzamy w sobote godz. 15, ani minuty pozniej.
jarzabek - nie ma co ciorac fidela po miescie, a tyle to kazdy dotrze - jadac z zakopca autobusem wysiadasz na przystanku most debnicki (jeden przystanek za centrum japonskim mangha przy rondzie grunwaldzkim) i przechodzisz przejsciem podziemnym na druga strone w strone rynku debnickiego.
sanol - nie wiem skad biezysz, ale tez se dasz rade :)
pojedziemy przez alwernie, zeby nie stac w korkach na wezle w tychach (a przez oswiecimska gora nad wykopkami jest przejazd), nie meczyc sie pseudoautostrada jednym pasem i jeszcze za nia placic - bo ja jestem centus i sknera :)
krakow, baluckiego (przy klasztorze salezjanow kolo rynku debnickiego) - minuta od mostu debnickiego.
jarzabek - nie ma co ciorac fidela po miescie, a tyle to kazdy dotrze - jadac z zakopca autobusem wysiadasz na przystanku most debnicki (jeden przystanek za centrum japonskim mangha przy rondzie grunwaldzkim) i przechodzisz przejsciem podziemnym na druga strone w strone rynku debnickiego.
sanol - nie wiem skad biezysz, ale tez se dasz rade :)
pojedziemy przez alwernie, zeby nie stac w korkach na wezle w tychach (a przez oswiecimska gora nad wykopkami jest przejazd), nie meczyc sie pseudoautostrada jednym pasem i jeszcze za nia placic - bo ja jestem centus i sknera :)
tadzik ochłoń autobaną zakopiec-tychy w tygodniu to równe 3h
nie jezdze autobanami z kilku powodow:
kasa - jestem skapy.
ekrany - lubie se popatrzec dookola.
i najwazniejsze: korki - jak jest jakis wypadek na autobanie, to po prostu stoisz, na zwyklej drodze mozesz zawrocic, objechac etc.
a ja naprawde chce ta syberie zobaczyc.
kasa - jestem skapy.
ekrany - lubie se popatrzec dookola.
i najwazniejsze: korki - jak jest jakis wypadek na autobanie, to po prostu stoisz, na zwyklej drodze mozesz zawrocic, objechac etc.
a ja naprawde chce ta syberie zobaczyc.
- brodafidela
-
---mazeno pisze:http://goo.gl/maps/1m9M6
sanol - nie wiem skad biezysz, ale tez se dasz rade
pojedziemy przez alwernie, zeby nie stac w korkach na wezle w tychach (a przez oswiecimska gora nad wykopkami jest przejazd), nie meczyc sie pseudoautostrada jednym pasem i jeszcze za nia placic - bo ja jestem centus i sknera
Widze, że kierownika wycieczki już mam ....

Dla porzadku:
---
Właściciel kredensu zastrzega sobie prawo zmiany wszystkiego