ani przed.Pepek pisze:Tak sobie myślę ,że p Adrian dał dużo fajnej energii swoją opowieścią ale i pewnie od Nas też dostał doładowanie. Bo pewnie w domu to go nie pogłaskali po całej akcji
trzy miesiące ciszy ponoć było.
Moderator: Jerry
ani przed.Pepek pisze:Tak sobie myślę ,że p Adrian dał dużo fajnej energii swoją opowieścią ale i pewnie od Nas też dostał doładowanie. Bo pewnie w domu to go nie pogłaskali po całej akcji
Ładnemu łatwo ładne zdjęcia robić więc to nie pezeta zasługaMroczny pisze:Pezet - ładne ujęcie
mazeno pisze:andrew - tera git..
ktoś naświetli o co chodzi ? Już wcześniej o tym kuzynie było ...klucz13 pisze:Wyprawa p.Adriana z kuzynem to mały pikuś ,,,,,,,,,,,,,,,
Zaczoł jazdę z kuzynem a skończył bez, bo kuzyn okazał się takim forumowym Zibim i Sygmą w jednym. Prościej nie da radymichalxl600 pisze:ktoś naświetli o co chodzi ? Już wcześniej o tym kuzynie było ...klucz13 pisze:Wyprawa p.Adriana z kuzynem to mały pikuś ,,,,,,,,,,,,,,,
Superczesław&jarząbek pisze:pewnie tak. coś mówił o stronie czy pejsbuku na początku drogi. powstaje też pisemna wersja opowieści.
To my masz Mroku rozmiar S ?Mroczny pisze:Czesław - kurtka moja.
Odbiorę razem z wyciskaczem
wyciskacz widziałeś, że leżał naszykowany?Mroczny pisze:Czesław - kurtka moja.
Odbiorę razem z wyciskaczem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość