a jeszcze mniejsza mojagruszkin pisze:moja jest mniejsza połowaand_y pisze:To Gruchy disco?

Moderator: Jerry
a jeszcze mniejsza mojagruszkin pisze:moja jest mniejsza połowaand_y pisze:To Gruchy disco?
...lołrajdermazeno pisze: ...ino koleczka jakies takie male.
Srutu tutu tera to kozak klawiszowiec a zemną to cykorał się turlać na eventPatryk 160 pisze:Zbyniu , nic się nie łam
zmówimy się niby że jakaś impreza
i we dwóch obijemy im wszystkim ryje za to naśmiewanie się
ja jako były Ty jako obecny właściciel garba
tak trzeba zrobić
zawiążesz mi najwyżej jedną rękę do tyłu ,żeby mieli jakąś szansę chociaż
klucz13 pisze: Srutu tutu tera to kozak klawiszowiec a zemną to cykorał się turlać na event
wywolujesz do tablicy to masz ........ale chwalic sie nie ma czymczesław&jarząbek pisze:nie no...wiesz...jak sie kotlet cały wieczór lansuje ze szkłem droższym niż ten czerwony defender co na trzeci silnik czeka to chciałbym efekty zobaczyć...
no fakt. szału nima. ale dramatu wielkiego też niekasperekmariusz pisze:wywolujesz do tablicy to masz ........ale chwalic sie nie ma czymczesław&jarząbek pisze:nie no...wiesz...jak sie kotlet cały wieczór lansuje ze szkłem droższym niż ten czerwony defender co na trzeci silnik czeka to chciałbym efekty zobaczyć...
https://picasaweb.google.com/1070518823 ... rudnia2012
ps
wiesz.......szklo nie robi zdjec tylko fotograf a tu widac ze byl dupa
A nie ma obawy że goście z firmy Alba od śmieci pomylą kubły?czesław&jarząbek pisze:zoba gebelsik jak sie ze składowiskiem odpadów komponuje ladnie...
say bye bye to your junk
jesteś pewien co mówisz ?czesław&jarząbek pisze:najśmieszniejsze jest to, że bidny gebels musiał z babą i bachorami na urlop wyjechać i nie może sie odszczekiwać. a tymczasem rachunek za praking puchnie...
czesław&jarząbek pisze:nie ma najmniejszego znaczenia gdzie jesteś i co piszesz
za 82zł netto mogę wykonać usługę kontrolnego odpalenia spleśniaka jeśli masz życzenie.
czesław&jarząbek pisze:...
dobra panienki...jak sie w tym scierwie otwiera bagażnik?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość