A co do bagażnika, to dobrze, że Romuś był uprzejmy spalić kątówkę, bo ja już byłem zdeterminowany otworzyć

Moderator: Jerry
Ty się już może tak nie wychylaj sabotażystoPatryk 160 pisze:problem w tym że sama kontrola gotowości to gówno jest
umowa była na UTRZYMANIE W GOTOWOŚCI !
same mientkie fajki
bosszszsz,gdzie te auto jest ,dramat ......
prosze cie...michalxl600 pisze:a ja w kwestii dzielnego czerwonego defędera i jeszcze bardziej dzielnego kierownika tegoż:
jak się zakończyły sprawy kanapy tudzież podobnych ?Warsiawa cóś miała dostarczyć chyba ?
mam świadomość.Mroczny pisze:akumulator chyba pod zydlem jest w tym gruchocie
Obiecałem coś?czesław&jarząbek pisze:prosze cie...michalxl600 pisze:a ja w kwestii dzielnego czerwonego defędera i jeszcze bardziej dzielnego kierownika tegoż:
jak się zakończyły sprawy kanapy tudzież podobnych ?Warsiawa cóś miała dostarczyć chyba ?
nikt tak nie obieca jak fiflak
a co ja, ksiądz spowiednik że mam cie z obietnic i rozterek rozliczać?GAZFAN pisze:Ja nie twierdzę, że twierdzisz...
Ja pytam dla pewności czy obiecałem.
faktycznie.ArturM pisze:A ja mam nudne pytania
głównie przeciągi i dojmujące zimno.ArturM pisze:Co ten Def miał w środku..
srebrną taśmę, klucze, części, trochę sznurka, drutu, wężyków, itp...ArturM pisze:w sensie pakietu przetrwania - kluczy, części, srebrnej taśmy itp..
mniej.ArturM pisze:Dużo więcej niż ten 'pakiet przetrwania' co kiedyś kiedyś tu wklejałeś?
nijak.ArturM pisze:I drugie pytanie: jak ma się wybór Disko I, II i III w stosunku do tego Defa - w sensie byłoby fajniej, trudniej, niemożliwe?.
to kwestia punktu odniesienia. na prelekcji znalazł się taki który wygłaszał w stanie najebania będąc, że gdyby sprzedał koło zapasowe se swojego nowego rendza sporta to opierdoliłby tą trasę samolotami. i to faktycznie wydaje się być bez sensu bo samolot znacznie trudniej utopić a potem odpalać na zaciąg kamazem.ArturM pisze:Trójka to chyba bez sensu bo koszty.
jedynke by dało radę. z takim samym marginesem ryzka jak przy tym czerwonym defenderze. dwójką w tym budżecie bałbym się pojechać do ąszą po skrzynki z przetworzonych butelek pet.ArturM pisze: ale nie dałoby rady w tym budżecie zrobić lepiej np. D2 czy D1 i powalczyć?
jakiejkolwiek zasadności brak.ArturM pisze:bardziej o techniczną zasadność.
Fajne bo fajne,kasperekmariusz pisze: wywolujesz do tablicy to masz ........ale chwalic sie nie ma czym
https://picasaweb.google.com/1070518823 ... rudnia2012
ps
wiesz.......szklo nie robi zdjec tylko fotograf a tu widac ze byl dupa
Oczywiście, że pomogłeś.czesław&jarząbek pisze: [ciach]
ktoś tam kiedyś jakąś pieśń popełnił o orłach i kurach. młynarski chyba?
orzeł to orzeł.
a kura to kura.
z tym, że nawet jak czasem bażant i jezdzi sportem to i tak kura.
pomogłem?
lampara byli tylko widac za bardzo sciemniona ........ a w ogole to umie jak umie i se robie ale uwagi chetnie przyjme i sie next time poprawiepezet pisze:Fajne bo fajne,kasperekmariusz pisze: wywolujesz do tablicy to masz ........ale chwalic sie nie ma czym
https://picasaweb.google.com/1070518823 ... rudnia2012
ps
wiesz.......szklo nie robi zdjec tylko fotograf a tu widac ze byl dupa
ale trza było jakąś lampę błyskotliwą zastosować
Aha - i nie robi się na wprost odblaskowych powierzchni (ekran), bo bedzie za ciemne
Się w taki temat włączyłeś to może coś wiesz...czesław&jarząbek pisze:a co ja, ksiądz spowiednik że mam cie z obietnic i rozterek rozliczać?GAZFAN pisze:Ja nie twierdzę, że twierdzisz...
Ja pytam dla pewności czy obiecałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości