uwaga oszust!! land rover części....

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
jacozkato
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

uwaga oszust!! land rover części....

Post autor: jacozkato » pt mar 08, 2013 8:28 pm

Witam wszystkich piszę tego posta by przestrzec ludzi przed firmą sprzedającą części do Land Rovera.
zamówiłem u nich nową szybę do defa, dostałem starą i popsutą (przepalone ścieżki). Firma jest z miejscowości Krobia,
tel 507056700, mail: jarko1969@wp.pl
korespondowała ze mną pani Małgorzata Fabiańczyk, pan z którym rozmawiałem nigdy nie raczył się przedstawić.
generalnie to mnie oszukali a potem okłamali -zaproponowałem rozwiązanie sytuacji -zwrot połowy ceny - nigdy pieniędzy nie dostałem, a nie chce mi się już z nimi użerać.
Także mocno odradzam korzystania z usług tych państwa..

klucz13

Kontaktowanie:

Re: uwaga oszust!! land rover części....

Post autor: klucz13 » pt mar 08, 2013 10:09 pm

jacozkato pisze:Witam wszystkich piszę tego posta by przestrzec ludzi przed firmą sprzedającą części do Land Rovera.
zamówiłem u nich nową szybę do defa, dostałem starą i popsutą (przepalone ścieżki). Firma jest z miejscowości Krobia,
tel 507056700, mail: jarko1969@wp.pl
korespondowała ze mną pani Małgorzata Fabiańczyk, pan z którym rozmawiałem nigdy nie raczył się przedstawić.
generalnie to mnie oszukali a potem okłamali -zaproponowałem rozwiązanie sytuacji -zwrot połowy ceny - nigdy pieniędzy nie dostałem, a nie chce mi się już z nimi użerać.
Także mocno odradzam korzystania z usług tych państwa..
Na ki uj ci szyba od LR-a jak masz parcha , po mojemu nie pasi
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
jacozkato
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: jacozkato » pt mar 08, 2013 10:45 pm

hehehe, robie przy terenówkach na codzień i od święta.... Arctic Trucks

perkoz34

Post autor: perkoz34 » sob mar 09, 2013 12:40 am

jest takie powiedzenie-skąpy dwa razy traci

Awatar użytkownika
jacozkato
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: jacozkato » sob mar 09, 2013 12:51 am

co masz na myśli? nie znasz całej historii.....bez przesady... czego bronisz ? niskiego oszustwa, kłamstw?. ech tracę wiarę w ludzi i życze ci byś nie stracił trzy razy.

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » sob mar 09, 2013 12:57 am

perkoz34 pisze:jest takie powiedzenie-skąpy dwa razy traci
Schowaj se te madrosci do kieszeni drelichow. Co tak bronisz ? Tez oszukujesz ?
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji

perkoz34

Post autor: perkoz34 » sob mar 09, 2013 7:26 pm

ach nie przeczytałem że zamówił nową no to współczuję przepraszam nieuważnie tekst przeczytałem potępiam sprzedawcę ale przysłowie nadal aktualne bo po cholerę zamawiać było na drugim końcu Polski? nie ma na miejscu firmy gdzie sprzedają i montują szyby?...jest tylko by wyszło drożej o 2-3 stówki nieprawdaż?

Awatar użytkownika
jarekstryszawa

Kontaktowanie:

Post autor: jarekstryszawa » sob mar 09, 2013 8:00 pm

A nawet gdyby zamówił używaną to co to zmienia? Jeśli była zgodzona sprawna używka to taka miała przyjść.
Proste- nie ma co dorabiać ideologii.
Jak mawiają bracia Rosjanie- go hard or go home!

https://www.facebook.com/jarekstryszawa

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » sob mar 09, 2013 10:09 pm

perkoz34 pisze:ach nie przeczytałem że zamówił nową no to współczuję przepraszam nieuważnie tekst przeczytałem potępiam sprzedawcę ale przysłowie nadal aktualne bo po cholerę zamawiać było na drugim końcu Polski? nie ma na miejscu firmy gdzie sprzedają i montują szyby?...jest tylko by wyszło drożej o 2-3 stówki nieprawdaż?
taaa... a czasy teraz takie, że człek w człeka syty i nie wiedzieć dlaczego ktoś miałby chcieć kupić coś o te głupie 2 - 3 stówy taniej.
Nie brnij dalej, już dosyć się wygłupiłeś "niedoczytawszy a kometowawszy"
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » sob mar 09, 2013 11:07 pm

bert pisze:
perkoz34 pisze:ach nie przeczytałem że zamówił nową no to współczuję przepraszam nieuważnie tekst przeczytałem potępiam sprzedawcę ale przysłowie nadal aktualne bo po cholerę zamawiać było na drugim końcu Polski? nie ma na miejscu firmy gdzie sprzedają i montują szyby?...jest tylko by wyszło drożej o 2-3 stówki nieprawdaż?
taaa... a czasy teraz takie, że człek w człeka syty i nie wiedzieć dlaczego ktoś miałby chcieć kupić coś o te głupie 2 - 3 stówy taniej.
Dokladnie.

A i tak sobie mysle, ze jak dla niego 2-3 stowki to glupota, to moze niech przeleje temu od szyby, co to go oszukali i przeslali zlomowy towar. :)21

perkoz34

Post autor: perkoz34 » ndz mar 10, 2013 2:28 am

Adamek pisze:
bert pisze:
Dokladnie.

A i tak sobie mysle, ze jak dla niego 2-3 stowki to glupota, to moze niech przeleje temu od szyby, co to go oszukali i przeslali zlomowy towar. :)21
mądry jesteś. klękajcie narody...

perkoz34

Post autor: perkoz34 » ndz mar 10, 2013 2:37 am

Adamek pisze:
bert pisze:
Dokladnie.

co ty wogóle gadasz? ile kosztowała tania nówka niech autor da link do oferty tej nowej szyby jak to wyglądało bo mocno jestem przekonany że jest druga strona tego medalu, coś mi się wydaje że na forum najłatwiej jest nawrzucać komuś i go oczernić

Maq

Post autor: Maq » ndz mar 10, 2013 7:38 am

Przestań bronic naciągacza.

Ja wczoraj w ostatniej chwili się powstrzymałem przed kliknięciem nowych nart na allegro. Zaznaczone jako nowe, a gdzieś na końcu, małymi literkami informacja, ze narty przed wysyłką zostaną gratis naostrzone. Dzwonie do gościa, a on bezczelnie, że zaznaczył "nowe" przez pomyłkę. Po cenie trudno się zorientować, po sezonie dobre nówki tanieją do wartości nieprzyzwoitych.

Nie wierzę w takie "pomyłki", a naciągaczy należy tępić.
LR2 - jej
LR3 - jego

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » ndz mar 10, 2013 10:27 am

wiesz jak to jest.. swój swego nie ruszy więc naród niezbyt skory do tępienia oszustów. Przyzwolenie to mało powiedziane

perkoz34

Post autor: perkoz34 » ndz mar 10, 2013 1:26 pm

wysłałem rzekomemu oszustowi linka do tej dyskusji może przedstawi nam swoją wersję wydarzeń zanim go zlinczujecie

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » ndz mar 10, 2013 1:44 pm

Ale masz kurde problem. Zamawiasz towar i ma byc taki jak zamawiasz, jak sprzedajacy mowi ze towar jest nowy a przychodzi jakis gnoj, to wedlug Ciebie jak to sie nazywa ?! U mnie to poprostu oszustwo i tyle, takich pajacow trzeba pietnowac a nie bronic...

perkoz34

Post autor: perkoz34 » ndz mar 10, 2013 5:52 pm

to chyba ten typ wykazałem się śledczością :)

http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=13669887

3 wpadki na 270 to i tak niezły wynik

kwiatkowawies

Post autor: kwiatkowawies » pn mar 11, 2013 12:40 am

Oszust to oszust. Nienawidzę. Tępić takich a nie jeszcze się ceregielić.
PATROL Y61 V8 LONG TURYSTYK

kolumberek

Post autor: kolumberek » pn mar 11, 2013 6:29 am

perkoz34 - brniesz w goowno po same pachy - warum?

perkoz34

Post autor: perkoz34 » pn mar 11, 2013 8:09 am

kolumberek pisze:perkoz34 - brniesz w goowno po same pachy - warum?
mówisz że jak się wejdzie między wrony to trza krakać razem z nimi?

ja nie znam ani autora tematu ani sprzedawcy także myślę że jak się kogoś oskarża to oskarżony też powinien mieć możliwość wypowiedzi, w końcu to forum dyskusyjne a nie szczujnia jakaś.

Ingrid

Post autor: Ingrid » pn mar 11, 2013 11:39 pm

Forum... A ile jest for pt. jebać warsztaty - a ile for warsztatów pt. jebać debilnych klientów ? Nie mówię że z szybą kolega nie ma racji - pewnie ma - ale to nie jest tak że zawsze i wszędzie... Np. na temat idiotów klientów właściciele warsztatów mogli by napisać sagę.. i byłaby to saga na naprawdę dobrym poziomie autora... Ale.. nie piszą ! Dlatego że wszyscy mechanicy to oszuści ? Nie. Dlatego że oszuści są na to za tępi, a tym niesłusznie oczernianym się nie chce schodzić na poziom niczym komentarze na onecie.. a statystycznie "forumowym" znawcą wszystkiego chce się bardzo często i obficie.

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » wt mar 12, 2013 1:13 pm

Ingrid pisze:Forum... A ile jest for pt. jebać warsztaty - a ile for warsztatów pt. jebać debilnych klientów ? Nie mówię że z szybą kolega nie ma racji - pewnie ma - ale to nie jest tak że zawsze i wszędzie... Np. na temat idiotów klientów właściciele warsztatów mogli by napisać sagę.. i byłaby to saga na naprawdę dobrym poziomie autora... Ale.. nie piszą ! Dlatego że wszyscy mechanicy to oszuści ? Nie. Dlatego że oszuści są na to za tępi, a tym niesłusznie oczernianym się nie chce schodzić na poziom niczym komentarze na onecie.. a statystycznie "forumowym" znawcą wszystkiego chce się bardzo często i obficie.
No i zgoda, masz racje. Ale, tu gosc zamawia towar nowy, placi i co ?! Dostaje jakies gowno porysowane. To jak to nazwac ?! Oszustwo i tyle, i w dodtaku jak pisze korespondowal z jakas pinda, ktora pewnie slodzila jak mogla.

perkoz34

Post autor: perkoz34 » wt mar 12, 2013 6:05 pm

czyli wtopa,teraz powinien kupić w firmie od szyb na miejscu gdzie podjedzie zobaczy zamontują sprawdzi że działa i zapłaci drugi raz niestety, dla pozostałych przestroga żeby,jeśli już musimy kupować w necie,to należy dobrze sprawdzić sprzedającego i może jednak lepiej zapłacić drożej i mieć spokojne nerwy niż się użerać z cwaniakami.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt mar 12, 2013 8:34 pm

ta...
najlepiej zwrócić się do Ciebie o poradę :)21
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

perkoz34

Post autor: perkoz34 » wt mar 12, 2013 10:29 pm

bert pisze:ta...
najlepiej zwrócić się do Ciebie o poradę :)21
ja też wtopiłem chcąc taniej kupić coś w interku to wiem,także rzeczywiście w tej sprawie możesz śmiało pytać ale Ci nie odpowiem :wink:
Ostatnio zmieniony wt mar 12, 2013 10:44 pm przez perkoz34, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”