czesław i jarzabek ;P no na bogato pewnie
mamy już takich cfaniaków w serwisach nissana

6 tyśków cała część nowa a wystarczy przylutować jeden spalony sterownik ;D ( ale jak to? nie wolno bo wybuchnie!)
nie sztuką jest wywalić na złom rzecz która po prostej naprawie może być w 100% sprawna (tak samo jak naprawiają ja w centrali) ;P wiem że to trudne do zrozumienia, zwłaszcza jak zostawiasz w serwisie a potem masz do kupienia części REGENEROWANE ;p pewnie są poddane procedurze szamańskiej i modlitwie w synagodze ;D
Gadałem luźno z mechem mówił że przy zamarznięciu wywala zawór który normalnie nie chodzi i nie chce sie cofnąć do pozycji wyjściowej.
poza tym mówię o części jako zapasowej własnie na czas zimy aby nie czekać aż serwis zciągnie po 2 dniach.
Jeździłem kawał czasu Vitarą takie pytanie dla userów suzuki jest normalne bo skoro da sie pomajstrować to czemu nie

na dziale Landa gdzie bez tytułu lorda lepiej nie wchodzić takie pytania budzą bulwers zupełnie nie zrozumiały

, acha może suzukowcy potrafią sami grzebać? a landy tylko w serwach można naprawiać

?
Ingrid
Dziwne podejście czy piekarz robi to wszystko z pistoletem przy skroni ? Większość z nas ma swoich mechaników "kolegów" z którymi sączy browara po robocie a nie utrzymuje sztywne relacje klient-kupiec i jak cos knuje klient z piekarzem to na specjalne zamówienia mają swoje ceny.