Wieści z LR
Moderator: Jerry
Re: Wieści z LR
Ja teżWowos pisze:Chciałbym, by było mnie tak nie stać

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
w ramach eventu okołosyberyjskiego w grudniu można się było zapoznać namacalnie.
#noichuj
Tak w okolicach Sycylii...czesław&jarząbek pisze:w ramach eventu okołosyberyjskiego w grudniu można się było zapoznać namacalnie.

SALLAAA
- Janusz2000
-
- Kontaktowanie:
o w mordę

Evoqe jest troche zbyt metroseksulany (żeby użyć eufemizmu) L405 jest trochę przerośnięty - za młody jeszcze jestem na niego

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie wiedziałem, że górny śląsk przyłączono do sycylii...FUX pisze:Tak w okolicach Sycylii...czesław&jarząbek pisze:w ramach eventu okołosyberyjskiego w grudniu można się było zapoznać namacalnie.

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie nie nie. nie przekonacie mnie. a już najgorsze ze wszystkiego są te wloty na masce wprost ze stoiska tuningowego w norauto. tego nie zniese.
na szczęście maja pięcioletnią gwarancję czyli gdzieś dopiero w 2019 zrobią się masowo upierdliwe.

na szczęście maja pięcioletnią gwarancję czyli gdzieś dopiero w 2019 zrobią się masowo upierdliwe.

#noichuj
Fajny!
Ale wciąż uważam że motoryzacja skończyła się na fordzie focusie jeden - potem koorestwo i złodziejstwo nastało...
Ale wciąż uważam że motoryzacja skończyła się na fordzie focusie jeden - potem koorestwo i złodziejstwo nastało...
Ma wjeżdżać do garażu
nijaki-taki
szału nima
Wszystko w temacie, powiedział pierwszy sport. Rozdał karty.
Kto miał kupić kupił, kupi też nowego. Z przyzwyczajenia/nudy/końca leasingu.
Niepotrzebne skreślić.
szału nima
Wszystko w temacie, powiedział pierwszy sport. Rozdał karty.
Kto miał kupić kupił, kupi też nowego. Z przyzwyczajenia/nudy/końca leasingu.
Niepotrzebne skreślić.
łoś też człowiek
-
-
- Kontaktowanie:
Lubię u Ciebie, że tak krytykujesz.. Bo już teraz wiem, że jak pomacasz na żywo to napiszesz: Broni się.czesław&jarząbek pisze:nie nie nie. nie przekonacie mnie. a już najgorsze ze wszystkiego są te wloty na masce wprost ze stoiska tuningowego w norauto. tego nie zniese.

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ale ja nie twierdze, że to będzie złe auto mechanicznie czy konstrukcyjnie. [aczkolwiek pewnie będzie
]
twierdzę, że mnie się nie podoba bo jest absolutnie wtórny względem ewoka i dużego rendza oraz swojego własnego poprzednika.
jest wtórny nie fajną ciągłością genetyczną tylko nudą bez polotu.
a pedalskich wlotów na masce nie zniese.
ergo...
poprzednie wcielenie wiele u mnie zyskało w zaistniałej sytuacji

twierdzę, że mnie się nie podoba bo jest absolutnie wtórny względem ewoka i dużego rendza oraz swojego własnego poprzednika.
jest wtórny nie fajną ciągłością genetyczną tylko nudą bez polotu.
a pedalskich wlotów na masce nie zniese.
ergo...
poprzednie wcielenie wiele u mnie zyskało w zaistniałej sytuacji

#noichuj
Ja myślę, że chodzi o wycofanie z obiegu poprzedniej wersji.
W sensie, że ma utracić pożądanie klientów, bo nowa jest inna.
W przypadku RR jest jakaś kontynuacja, która powoduje, że poprzedni i aktualny model są normalnie w obiegu.
Tu nie ma.
W przypadku RR jest jakaś kontynuacja, która powoduje, że poprzedni i aktualny model są normalnie w obiegu.
Tu nie ma.
NX650 

czyli kolokwialnie mówiąc :grzegorzh pisze:Ja myślę, że chodzi o wycofanie z obiegu poprzedniej wersji.
(...)
trza golić frajerów

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak pierwszy sport wszedł na rynek to mi się podobał zajebiaszczo. bo widziałem w nim sporo fajnych nawiązać do classica, a l322 w tamtym okresie było nieciekawe.
ale...
zniechęciłem się. i teraz akurat moja negacja ma bardzo głęboką fazę wynikającą z dość dogłębnego poznania go od strony serwisowej.
ma też wizerunek nieciekawy. swego czasu podobny wizerunek miało p38 gdy zastępowało u młodych gangsterów wysłużone bejce 525. wobec p38 negacja mi przeszła. może wobec sporta też kiedyś przejdzie gdyż albowiem nie przypuszczam by nowy model był skonstruowany mądrzej, mniej eko i pejsbukowo.
no.

ale...
zniechęciłem się. i teraz akurat moja negacja ma bardzo głęboką fazę wynikającą z dość dogłębnego poznania go od strony serwisowej.
ma też wizerunek nieciekawy. swego czasu podobny wizerunek miało p38 gdy zastępowało u młodych gangsterów wysłużone bejce 525. wobec p38 negacja mi przeszła. może wobec sporta też kiedyś przejdzie gdyż albowiem nie przypuszczam by nowy model był skonstruowany mądrzej, mniej eko i pejsbukowo.
no.

#noichuj
- Janusz2000
-
- Kontaktowanie:
a tego to nie rozumiem zupełnie? w sensie że niby w przypadku dużego Range'a jest tak a w przypadku Sporta niby inaczej... to się w ogóle kupy nie trzyma..grzegorzh pisze:Ja myślę, że chodzi o wycofanie z obiegu poprzedniej wersji.
Tu nie ma.
I jedno i drugie jest zupełnie inną konstrukcją, i jedno i drugie nawiązuje stylistycznie do stylu który zapoczątkował Evoue, i jedno i drugie ma tylko z grubsza silniki które były stosowane w poprzednikach. I jedno i drugie ma skłonić klientów do przesadzenia się z poprzednich modeli na te nowe - nie ma tu żadnej różnicy w podejściu i filozofii firmy.
Jedyną różnicą jest to że Sport teraz jest spokrewniony konstrukcjyjnie z dużym Rangem a nie z Disco - co akurat ma więcej sensu niż poprzednio..
Dokładnie tak uważam, ale to rzecz gustu oczywiście.Janusz2000 pisze:a tego to nie rozumiem zupełnie? w sensie że niby w przypadku dużego Range'a jest tak a w przypadku Sporta niby inaczej... to się w ogóle kupy nie trzyma..
Natomiast przywiązywanie wagi do mechaniki...
Nie, nie wydaje mi się, żeby kupujący te samochody taką dużą wagę przywiązywali do tego czy mechanicznie jest podobny do Disco czy do RR.
NX650 

Targi motor szoł z naciskiem na szoł, którego Karlik ręcami swego kierownika sprzedaży http://www.landrover.karlik.poznan.pl/kontakt/ nie zrobił, ograniczając dostęp na stoisko.
Zima, jak za oknem i lodowatość.
Tak się postrzega firemkę, która wcisnęła kilkanaście sztuk dżaga w minionym roku.
Pie...lę takie podejście do klyenta i ew. rozważenie zakupu dokonam w eNeRDę. Moze im będzie sie chciało.
Hostessa pogoniła Syna, który nowego rendża kciał oglądnąć.
Nawet w fordzie, tojbocie, odi, prosiaku i innych sie kciało....
No żenuła....
Pindy w rolsie, ferarce i innych poślednich markach jakieś takie pobotoxowane.
Takie młode i już zastrzyki...
Generalnie impra dla gawiedzi i szkoda 2h w sobotnie przedpołudnie.
Klyenta większość ma w doopie, chlejąc, co poniektórzy, w tenże dzień za zamkniętymi drzwiami kamperów.
No.

Zima, jak za oknem i lodowatość.
Tak się postrzega firemkę, która wcisnęła kilkanaście sztuk dżaga w minionym roku.
Pie...lę takie podejście do klyenta i ew. rozważenie zakupu dokonam w eNeRDę. Moze im będzie sie chciało.
Hostessa pogoniła Syna, który nowego rendża kciał oglądnąć.
Nawet w fordzie, tojbocie, odi, prosiaku i innych sie kciało....
No żenuła....
Pindy w rolsie, ferarce i innych poślednich markach jakieś takie pobotoxowane.
Takie młode i już zastrzyki...

Generalnie impra dla gawiedzi i szkoda 2h w sobotnie przedpołudnie.
Klyenta większość ma w doopie, chlejąc, co poniektórzy, w tenże dzień za zamkniętymi drzwiami kamperów.
No.

SALLAAA
Jakbym czytał relacje z MTP A.D.1999
nic sie nie zmieniło ?
nic sie nie zmieniło ?
Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Uuaa. Kulą w płot. W części barowej koło LR-a smród przepoconych ciał i kiepskiej kawy. Brrr...czesław&jarząbek pisze:więcej zwiedzających używa dezodorantu
SALLAAA
Stoisko landrovera mnie rozjebalo. Odgrodzenie od ludzi conajmnej jakby stuletnie weterany, albo lambo czy inne ferrari tam staly. Rendz, wouk, disco i def 130 bodajze. Ani podejsc, ani popaczec, ani pomacac. Zdecydowanie jedno z najgorszych stoisk na targach.
A z fajnych. Motocykle customowe, stare motocykle, bmw motocykle. Na K1600GTL sobie mozna bylo dupsko posadzic i nikt sie jakos nie przejmowal, ze kufry boczne od buciorow porysowane. A w landroverze.... szkoda gadac.
A z fajnych. Motocykle customowe, stare motocykle, bmw motocykle. Na K1600GTL sobie mozna bylo dupsko posadzic i nikt sie jakos nie przejmowal, ze kufry boczne od buciorow porysowane. A w landroverze.... szkoda gadac.
Kapec, disco 300TDi '97,