LR3 tuleje SuperPro
Moderator: Jerry
LR3 tuleje SuperPro
Kłaniam,
Diagnosta mi wyszperał luzy na tylnych tulejach przednich wahaczy. Przednie tuleje niby są dobre, ale jak wymieniać to chyba całość. W związku z tym mam pytanie czy warto się skusić na zestaw SuperPro z zakładowego sklepiku http://www.sklep4x4.pl/sklep/pr/69/1666 ... y-III.html
Cenowo wychodzi mniej więcej to samo co genuiny, także cena w tym przetargu się nie liczy.
Podziękował.
Diagnosta mi wyszperał luzy na tylnych tulejach przednich wahaczy. Przednie tuleje niby są dobre, ale jak wymieniać to chyba całość. W związku z tym mam pytanie czy warto się skusić na zestaw SuperPro z zakładowego sklepiku http://www.sklep4x4.pl/sklep/pr/69/1666 ... y-III.html
Cenowo wychodzi mniej więcej to samo co genuiny, także cena w tym przetargu się nie liczy.
Podziękował.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Re: LR3 tuleje SuperPro
Wg. mnie to nie ma sensu.
Kup komplet genuinow i będzie lepiej niż z polibuszami
Kup komplet genuinow i będzie lepiej niż z polibuszami
Disco 300 ES
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
fiflak...uspokuj się...to pada co 70tkm. te tuleje w sensie.
nuda.
pierwszy montaż wytrzymuje czasem 120-150tkm przy delikatnej jezdzie.
czasem.
bo generalnie nie.
na polibuszu zrobił swoją zastępczą trójkę prezes k z miasta k. miało być ponoć zajebiscie. jeszcze w listopadzie mówił, że w końcu przestali zmieniać tuleje po kazdym wypożyczeniu.
a krótko potem została wystawiona na sprzedaż.
wrażenia z jazdy jaj nie urywają.
nuda.
czasem.
bo generalnie nie.
na polibuszu zrobił swoją zastępczą trójkę prezes k z miasta k. miało być ponoć zajebiscie. jeszcze w listopadzie mówił, że w końcu przestali zmieniać tuleje po kazdym wypożyczeniu.
#noichuj
To i lepiej jak częściej pada i się regularnie wymienia
bo do dupy się te wahacze wycina

- SzczesnyLR
Zapomnij o tymMaq pisze:Kłaniam,
Podziękował.
Wymieniłem na życzenie klienta kpl. na polybush red
Po pierwsze brak komfortu jazdy , zawiecha nie jest elastyczna i auto spięte ja baranie jaja

Po pół roku jazdy po czarnym urwały się tylne wachacze ( pękły mocowania tulei )
Ale jak chcesz sam się przekonać to proszę

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
- SzczesnyLR
Nie beczSalata123 pisze:To i lepiej jak częściej pada i się regularnie wymienia![]()
Tyły są gorsze

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
gorsze to są czwórki.
100% cięcia. absolutnie nic nie daje się odkręcić.
#noichuj
-
-
- Kontaktowanie:
A z czym mam się uspokoić...? Z tym, że chciałbym wiedzieć ile u Maq'a wytrzymały?czesław&jarząbek pisze:fiflak...uspokuj się...to pada co 70tkm. te tuleje w sensie.
nuda.
czasem.
bo generalnie nie.
Czy z tym, że polecam by zostawił Genuin?
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Nie jestem pierwszym właścicielem, ale mam auto od ponad 70tkm. Ja jeszcze nie zmieniałem. Jeśli się na ten temat doktoryzujesz mogę sprawdzić faktury poprzedniego właściciela (mam chyba wszystkie) i poszukać.
Tylko spróbuj się domyślić jaka duża to teczka. Faktury za uczciwe serwisowanie Land Rovera przez 250tkm
Polybush red nie był brany pod uwagę w związku z przenoszeniem drgań. O tym wiem. Te SuperPro prezes zachwala jako:
Podziękował.
Tylko spróbuj się domyślić jaka duża to teczka. Faktury za uczciwe serwisowanie Land Rovera przez 250tkm

Polybush red nie był brany pod uwagę w związku z przenoszeniem drgań. O tym wiem. Te SuperPro prezes zachwala jako:
Ale przekaz dotarł, zrobię na genuinach.W przeciwieństwie do niektórych innych tulei poliuretanowych produkty Super Pro nie zwiększają wibracji i hałasów, co sprawia, że są doskonałym wyborem do samochodów użytkowanych na co dzień
Podziękował.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- SzczesnyLR
-
-
- Kontaktowanie:
A uderz do dystrybutora SuperPro, że jako Trend-Setter gotów jesteś poużytkować ich gumy jeśli nie będziesz musiał wydać na to złotówki.Maq pisze:Nie jestem pierwszym właścicielem, ale mam auto od ponad 70tkm. Ja jeszcze nie zmieniałem. Jeśli się na ten temat doktoryzujesz mogę sprawdzić faktury poprzedniego właściciela (mam chyba wszystkie) i poszukać.
Tylko spróbuj się domyślić jaka duża to teczka. Faktury za uczciwe serwisowanie Land Rovera przez 250tkm![]()
Polybush red nie był brany pod uwagę w związku z przenoszeniem drgań. O tym wiem. Te SuperPro prezes zachwala jako:Ale przekaz dotarł, zrobię na genuinach.W przeciwieństwie do niektórych innych tulei poliuretanowych produkty Super Pro nie zwiększają wibracji i hałasów, co sprawia, że są doskonałym wyborem do samochodów użytkowanych na co dzień
Podziękował.
Swoje wrażenia opiszesz i może ruszy im się

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Jak wszystko nowe = gównolit.czesław&jarząbek pisze:gorsze to są czwórki.
Ale w patrolach już było tak 10 lat temu.