Jak by kto miał za stodoła ramę do 110 albo lepiej do 130 to też może podesłać do obmiarów na zasadzie jak z budą sanitarną

Może ktoś ma jakieś osobiste doświadczenia z taką budą i poleci albo zaproponuje by sobie palnąć w łeb?
Moderator: Jerry
nie interesują mnie Twoje kompleksy tylko wymiary budysbb pisze:ognia Panie Bert, ognia !
dziękuję, faktycznie...czesław&jarząbek pisze:ochłoń.
honker jest 1.5x większy od defektera.
musisz sobie zrobić kontener na wymiar. nie stanowi to problemu przy użyciu odrobiny profili i płyty warstwowej 30mm.
piękna rzecz, ale ma jedną wadę, jest tam gdzie jest
Bert, ale przecież to nie koniec świata, może większa laweta to przewieziebert pisze: ma jedną wadę, jest tam gdzie jest
Zero podatku.. bo nie ma od czego.fonnes pisze:Jeżeli nikt nie podbije tej licytacji, a jest jeden licytujący, to taka buda
z transportem do PL kosztowałaby ok 4500-5000 PLN.
Ciekawe czy na to byłaby jakaś akcyza czy inszy podatek
ja widzę (problem), tyle to może płaci się za auto, buda musi być dźwigiem załadowana i rozładowana,nie wiem jak tam, ale tu to 400 zetakpeugeot pisze:norbert przywiezienie tego to koszt około 2 tys tyle się płaci za auto więc problemu nie widzę
ta, wiesz bo...Wojtek_W pisze:Widlaja na pewno maja.
Na lawete zaladuja szybcej jak wciagniecie jakis zwlok. Z lora moze byc odrobine trudniej, ale i tak maja "wozki" (czy jak to sie tam nazywa i opanuja z palcem w pupie.
Za 4k to jest transport tira mandarynek z Hiszpanii a nie budy takiej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość