Disco 4 2.7 vs. 3.0-eksploatacja, zmiany...
Moderator: Jerry
Re: Disco 4 2.7 vs. 3.0-eksploatacja, zmiany...
moj lr 4 wlasnie skonczyl swa pierwsza 5 latke, nawet wczoraj na badaniach wyszlo ze amortyzatory sa sprawne -ale niestety ostatnio musialem wymienic gumy w zawieszeniu tylnym przy ok 186 tys - wymagalo to odciecia srob bo tak zardzewialy ze nie szlo ich ani odkrecic ani pozniej wybic- czesc rozwiercalismy.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Jakość gównolitu w gównianej marce, nie ma się co dziwić 

214 tys km ( wlasnie minelo mu 6 lat )- padła pompa paliwa w baku.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
z twojego rejonu mam kilka takich przypadków rocznie.
zacznij tankować w delegacji.

zacznij tankować w delegacji.

#noichuj
Tankuje orlena tylko i to z własnego węża więc ta awaria musiala wynikać z wyjatkowego w naszym regionie zanieczystrzenia powietrza.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Co ma pompa do powietrza?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
Pewnie nic.jradek pisze:Co ma pompa do powietrza?
Dziś wjeżdżając do McDonads wjeżdżał za nami piękny czarny Range Rover Evoque. Poszliśmy przejeść, napić się i trochę nam się zeszło, tak z 30min. Wchodząc do samochodu ujrzeliśmy taki widok:

Uwierzycie w to że jest to trzeci Range/Land Rover jakiego widziałem całego (nie po stłuczce) tachanego przez lawetę w tym miesiącu. Z tydzień temu kumpel laweciarz brał na pakę nowe Discovery, wtedy w rozmowie z nim mówiłem mu że na pewnym forum te samochody nie uchodzą za bezawaryjne

Zanieczyszczone powietrze i taki efekt. To przez wieśmaki. Widły w gównie znaczy.
Jak co? - krztusi sie.jradek pisze:Co ma pompa do powietrza?
Na plus na pewno szybkość Asistance, widać, że mają wprawę. Ciekawe jakbym zadzwonił do Mitsu? Ile by wysyłali lawetę?Marcingalloper pisze:Pewnie nic.jradek pisze:Co ma pompa do powietrza?
Dziś wjeżdżając do McDonads wjeżdżał za nami piękny czarny Range Rover Evoque. Poszliśmy przejeść, napić się i trochę nam się zeszło, tak z 30min. Wchodząc do samochodu ujrzeliśmy taki widok:
Uwierzycie w to że jest to trzeci Range/Land Rover jakiego widziałem całego (nie po stłuczce) tachanego przez lawetę w tym miesiącu. Z tydzień temu kumpel laweciarz brał na pakę nowe Discovery, wtedy w rozmowie z nim mówiłem mu że na pewnym forum te samochody nie uchodzą za bezawaryjne.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Misiek Cypr
-
Radek, jak masz jeszcze ramę, to se lawetę podczep i będziesz na elerach kasę trzepał.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Przy 226 tys padło turbo. (Zakładam że główną przyczyna jest ciągle opalanie nawet kilkanaście razy dziennie -specyfika pracy) Ale obecnie 236 i reszta ok.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: