Czy ktoś to miał BritPart zawiecho?
Moderator: Jerry
całkowite przelozenie jako elektryk ma 470:1, a na slimaku 60:1 - dane w papierach www.ramsey.com - re12000x.
a skad sie wzielo ze mozna jako mechanika? bo niejaki wojtek s. mial ja u siebie na chwile, rozbieral ja i stwierdzil jest w srodku identyczna jak jego mechanik, ktory sie nazywal chyba powauto, jak dobrze pamietam
a skad sie wzielo ze mozna jako mechanika? bo niejaki wojtek s. mial ja u siebie na chwile, rozbieral ja i stwierdzil jest w srodku identyczna jak jego mechanik, ktory sie nazywal chyba powauto, jak dobrze pamietam
Mistrzow uprasza sie o spokoj
- Namdan
-
Jedna to Thomas Winch a druga to starszy model Maxi Drive. Ceny wahają się w okolicach 2500 pln.
Miałeś ponoć tę wyciągarkę bez silnika to może być fajny mechanik. Ale jak masz kompletną, sprawną wyciągarkę elektryczną to raczej tak zostaw. Na mechaniku łatwo się zabić, łatwo zabić auto, niemożliwość pomagania kołami jest straszna
Miałeś ponoć tę wyciągarkę bez silnika to może być fajny mechanik. Ale jak masz kompletną, sprawną wyciągarkę elektryczną to raczej tak zostaw. Na mechaniku łatwo się zabić, łatwo zabić auto, niemożliwość pomagania kołami jest straszna

Nazywam się Gordon, Gordon Shumway
-
-
- Kontaktowanie:
Jogi... mysle o mechaniku na razie wiec nie ma jeszcze decyzji. zaklad mechaniki precyzyjnej ktory mialby to montowac, musi pomierzyc, pomyslec.... bo wiesz, to zachodu wiele.
Niemniej jak nie ten Brit, to czy ktos ma jakies doswiadczenie z tymi radiusami o zmienionym kącie? moze jakies uwagi? i moze ktoś zródło zna...?
Niemniej jak nie ten Brit, to czy ktos ma jakies doswiadczenie z tymi radiusami o zmienionym kącie? moze jakies uwagi? i moze ktoś zródło zna...?
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Namdan
-
Ja mam standartowe rediusy z mimośrodowymi silentblokami OME. Zawieszenie też ome HD +2 cale. Wydaje mi się, że fabryczne radiusy LR'a są wystarczająco mocne a efekt zmiany kąta kozna uzyskać znacznie taniej. Gazfan jesteś z Warszawy to jak chcesz to podjedź i obejrzysz. Myślę, że Ci pokażę coś ciekawego także w temacie mechanika. Pisz na priv'a.GAZFAN pisze:Jogi... mysle o mechaniku na razie wiec nie ma jeszcze decyzji. zaklad mechaniki precyzyjnej ktory mialby to montowac, musi pomierzyc, pomyslec.... bo wiesz, to zachodu wiele.
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway
podłacze się do tematu
czy ktoś wie co to warte i czy to podnosi auto do góry bo cena dość interesujaca pytam bo u mnie z angielszczyzną dość kiepsko
http://www.discoparts.com/asp/d-no.asp? ... ubCatID=63
czy ktoś wie co to warte i czy to podnosi auto do góry bo cena dość interesujaca pytam bo u mnie z angielszczyzną dość kiepsko
Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star
- Discotheque
-
syll pisze:podłacze się do tematu
"Standard Height HD Springs" w bezposrednim tlumaczeniu znaczy to:
Uja daje na wysokosc a tylko na trwalosc plomb w jezdzie na pusto.
Za 200 funciakow masz juz zawiecho HD +2" z amorkami Bilsteina.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!