Amortyzatory do Disco
Moderator: Jerry
Amortyzatory do Disco
Witam,
Dopadł mnie moment wymiany amortyzatorów. I to nie z chęci podniesienia lub usportowienia zawieszenia - po prostu nie da się już jeździć.
Nie jestem też na jakiejś finansowej górce, więc zacząłem szperać.
Wyszperałem na PaddockSpares amory Armstrong za 8 funciaków.
Ktoś wie coś na ten temat? Może ktoś używał i przeklina do dzisiaj?
Poradzicie?
pozdrawiam,
Michał
Dopadł mnie moment wymiany amortyzatorów. I to nie z chęci podniesienia lub usportowienia zawieszenia - po prostu nie da się już jeździć.
Nie jestem też na jakiejś finansowej górce, więc zacząłem szperać.
Wyszperałem na PaddockSpares amory Armstrong za 8 funciaków.
Ktoś wie coś na ten temat? Może ktoś używał i przeklina do dzisiaj?
Poradzicie?
pozdrawiam,
Michał
Disco 200Tdi
finansowo w stosunku do cen krajowych i możliwości ich pozyskania - to bez różnicy w zasadzie. osobliwie uważam, że w kraju wychodzi i tak taniej, a na pewno logiczniej.
amor jak amor w tej klasie (klas: armstrong
sama w sobie), mnie wytrzymały rok jeden, były jednak ekploatowane dość mocno (np Sahara itd..spory bagaż i obiążenie wielogodzinnymi pralkami) generalnie polecam sugerując się Twoim opisem 'konieczności i zastosowania'.
Sam nigdy bym ich więcej nie załozył do żadnego auta, ale to inna bajka, mam Armstrongi i w dupie mi się poprzewracało.
Sądzę, że będziesz zadowolony i to rozsądny wybór 'jak do jeżdżenia' potrzebujesz.
amor jak amor w tej klasie (klas: armstrong

Sam nigdy bym ich więcej nie załozył do żadnego auta, ale to inna bajka, mam Armstrongi i w dupie mi się poprzewracało.
Sądzę, że będziesz zadowolony i to rozsądny wybór 'jak do jeżdżenia' potrzebujesz.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
No i klops! Zbudowany Waszymi wcale nie złymi, jak na warunki tego forum, opiniami postanowiłem nawiązać kontakt z paddockspares, ale oni nie odpowiadają na moje maile - ktoś miał z nimi przyjemność?
To normalna praktyka w kraju ruchu lewostronnego?
pozdrawiam z auta bujającego się jak łóżko wodne!
Disco 200Tdi
chcąc tam coś zamówić musisz się wyluzować i mieć dużooo cierpliwości,MichalK pisze:No i klops! Zbudowany Waszymi wcale nie złymi, jak na warunki tego forum, opiniami postanowiłem nawiązać kontakt z paddockspares, ale oni nie odpowiadają na moje maile - ktoś miał z nimi przyjemność?
w szczególności jeśli już nawiążesz kontakt i bedziesz czekał na paczkę... 2 miesiące to dla paczki z pedoka nie nowość