Nissany założyłyPitR pisze:dlaczego tylko na forum lr wszyscy się chwalą, że nie odpalił?
w nissanach i toyotach nikt nie zakłada takiego tematu?
czyżby ich to nie dotyczyło...

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=62920
Moderator: Jerry
Nissany założyłyPitR pisze:dlaczego tylko na forum lr wszyscy się chwalą, że nie odpalił?
tydzien? co oni z nim robili?Antek pisze:Mój stał przez tydzień czekając na nowy alternator. .
Teoretycznie wiem, że można sobie w ten sposób zrobić kuku na altku.kapec pisze:Wiesz z praktyki czy teoretycznie?bratek pisze: a jak już wymienisz aku na pracującym silniku to wymień też za jednym razem alternator
Cos mi po lbie kolacze, ze parenascie lat temu zdarzalo sie odpinac aku na pracujacym motorze. Bardziej chodzilo chyba o to, ze jak nie ma aku to instalacja moze dostac prad o duzym napieciu i cos sie spali. Tak sobie gdybam tylko.
wpierw okazało się że kulki z rozsypanego łożyska zrobiły spustoszenie w uzwojeniu, potem sprzedawca z Alledrogo przysłał pomyłkowo inny model, potem był Sylwester i ... tydzień przeleciałLR_Olek pisze:tydzien? co oni z nim robili?Antek pisze:Mój stał przez tydzień czekając na nowy alternator. .
Antek pisze:wpierw okazało się że kulki z rozsypanego łożyska zrobiły spustoszenie w uzwojeniu, potem sprzedawca z Alledrogo przysłał pomyłkowo inny model, potem był Sylwester i ... tydzień przeleciałLR_Olek pisze:tydzien? co oni z nim robili?Antek pisze:Mój stał przez tydzień czekając na nowy alternator. .
Antek pisze:Za Denso z 1998 roku w ładnym stanie dałem z przesyłką w sumie 210 zł
poproszę pięćLR_Olek pisze:Antek pisze:Za Denso z 1998 roku w ładnym stanie dałem z przesyłką w sumie 210 zł
za tyle to mam nowke...z montazem...
No w Wawie odpaliły jeszcze dwa Defy i jedno Disco, które widziałem około 18 na Żelaznej.Namdan pisze:Znów odpalił ...
To mogło byc moje. Żelazną o 17.40 wracałem do chaty. Czyli jedno disco i dwa defyHypnos pisze:No w Wawie odpaliły jeszcze dwa Defy i jedno Disco, które widziałem około 18 na Żelaznej.Namdan pisze:Znów odpalił ...
godzina by się zgadzała, niebieskie Disco, biała 90 i zielona 110. To Ty?Namdan pisze:To mogło byc moje. Żelazną o 17.40 wracałem do chaty. Czyli jedno disco i dwa defyHypnos pisze:No w Wawie odpaliły jeszcze dwa Defy i jedno Disco, które widziałem około 18 na Żelaznej.Namdan pisze:Znów odpalił ...
Bo Nissany odpalają......PitR pisze: dlaczego tylko na forum lr wszyscy się chwalą, że nie odpalił?
czesław&jarząbek pisze:poproszę pięćLR_Olek pisze:Antek pisze:Za Denso z 1998 roku w ładnym stanie dałem z przesyłką w sumie 210 zł
a zamiast pięciu montaży jeszcze jeden w promocji za złotówkę
To może asekuracyjnie landkowy spis tel. zdolnośląskiPepek pisze:Powinniśmy sobie we Wro zrobić ratunkowy landkowy spis telefonów. Byśmy sie z rana zdźwaniali kto odpalił i do kogo ma podjechać z kablami
1051dokładnie.LR_Olek pisze:
ciekawe czy mi przelejesz 1050zl + koszta wysylki do twojego zasypanego kupa wegla stalinogordu
czesław&jarząbek pisze:1051dokładnie.LR_Olek pisze:
ciekawe czy mi przelejesz 1050zl + koszta wysylki do twojego zasypanego kupa wegla stalinogordu
za sześć oryginalnych i nowych alternatorów do cysetki?
siur
nawet ci na paliwo kopsne żebyś je osobiście przywiózł
słowo droższe pieniędzy. najwyżej odrobinę dołożysz do interesu.LR_Olek pisze:Antek pisze:Za Denso z 1998 roku w ładnym stanie dałem z przesyłką w sumie 210 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość