różnica między Disco 200 a 300 ?
Moderator: Jerry
-
-
Re: różnica między Disco 200 a 300 ?
jak byś znał jakieś dobre (sprawne) Disco, co da rade w czsie skoczyć, daj cyne 

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
Zapytaj @wupaska może on coś wie na ten temat.....piotr borowiec pisze:jak byś znał jakieś dobre (sprawne) Disco, co da rade w czsie skoczyć, daj cyne

Wupasek ty zdrajco....wupasek pisze:Toroo ma czasem sprawne

nie nerwuj sie tak bo ci zylka peknie i nie zdazysz na comiesieczna wymiane silnika w parchu 

-
-
o to się przy okazji adrianzwa dowiedział co ile w Partolu się silnik wymienia
Chera ja Ci radze kup LR-a, dbaj o niego a ktoś Ci może zaproponuje skok w czasoprzestrzeni

Chera ja Ci radze kup LR-a, dbaj o niego a ktoś Ci może zaproponuje skok w czasoprzestrzeni

Chamstwo należy zwalczać napalmem
Ależ wy jesteście zacofani w tych swoich herbaciarskich kioskach.......
W Patrolu silnik jako potencjalnie zawodne ogniwo doskonałej konstrukcji po prostu wyeliminowano....
Ten pojazd porusza sie siłą woli....

W Patrolu silnik jako potencjalnie zawodne ogniwo doskonałej konstrukcji po prostu wyeliminowano....

Ten pojazd porusza sie siłą woli....

Ostatnio zmieniony pn sty 12, 2009 11:01 pm przez chera, łącznie zmieniany 1 raz.
Never....piotr borowiec pisze: Chera ja Ci radze kup LR...........

never say neverchera pisze:Never....piotr borowiec pisze: Chera ja Ci radze kup LR...........![]()
![]()
![]()

Masz na myśli " To coś do wożenia VAT-u"wupasek pisze:juz jezdzili
no przynajmniej imitacja land rovera![]()
Nie przypominaj mi bo koszmary będę miał.....

OK przyznaję sie do posiadanie przez krótki czas Srylandera......

...i podobny błąd już się nie powtórzy

pamietam sliczny stal w awatarze
od maja bedziecie jezdzili dyskoteka 

2186 roku.....gruszkin pisze:pamietam sliczny stal w awatarzeod maja bedziecie jezdzili dyskoteka

adrianzwa pisze: czy sprawia wam przyjemność szydzenie z nowicjuszy ?

chera pisze:2186 roku.....gruszkin pisze:pamietam sliczny stal w awatarzeod maja bedziecie jezdzili dyskoteka
smiej sie smiej skok sie odbedzie, a wtedy bojta sie wszyscy

A kto was z powrotem przyholuje....gruszkin pisze:
smiej sie smiej skok sie odbedzie, a wtedy bojta sie wszyscy

sami. sami sobie skoczymy sami sobie wrocimy. odejscia i powrotu jest gdzies na poczatkuchera pisze:A kto was z powrotem przyholuje....gruszkin pisze:
smiej sie smiej skok sie odbedzie, a wtedy bojta sie wszyscy![]()

jak juz tam bedziecie to zalozcie forum i wyslijcie mi mejla z adresem 

i ci sie bedzie pol dnia ladowalo 

A jaki miałeś email w '97 ? Toż to czasy jakiegos polboxuwupasek pisze:jak juz tam bedziecie to zalozcie forum i wyslijcie mi mejla z adresem

Disco 300TDi MY98
Darmowe konta na kki.net.pl były od 97 więc całkiem możliwe że mail dojdziewupasek pisze:nie pamietam czy w 97 czy 98 ale pamietam ze na kki.net.pl

Disco 300TDi MY98
tak z historii,to mam jeszcze modem zewnetrzny taki ladny, (chce ktos?) z czasow jkak sie przez tepse laczylemArturM pisze:Darmowe konta na kki.net.pl były od 97 więc całkiem możliwe że mail dojdziewupasek pisze:nie pamietam czy w 97 czy 98 ale pamietam ze na kki.net.pl

chyab wywale go do smietnika...
Zyxel jakiś ? Zostaw - będzie powoli nabierał wartości muzealnejLR_Olek pisze: tak z historii,to mam jeszcze modem zewnetrzny taki ladny, (chce ktos?) z czasow jkak sie przez tepse laczylem

A robi 'trrr, trrrr, piiii' i potem 'dong, dong' jak połączenie nawiąże? Tego dźwięku to nie zapomnę

W nocy w blokach często było słychać takie rzeczy. I był wkurw: 'oni już się połączyli a mój ciągle próbuje'.
Disco 300TDi MY98
GVC predkosc 33600ArturM pisze:Zyxel jakiś ? Zostaw - będzie powoli nabierał wartości muzealnejLR_Olek pisze: tak z historii,to mam jeszcze modem zewnetrzny taki ladny, (chce ktos?) z czasow jkak sie przez tepse laczylem
A robi 'trrr, trrrr, piiii' i potem 'dong, dong' jak połączenie nawiąże? Tego dźwięku to nie zapomnęTym bardziej, że potrafił się połączyć za -nastą albo -dziesiątą próbą
W nocy w blokach często było słychać takie rzeczy. I był wkurw: 'oni już się połączyli a mój ciągle próbuje'.

robi 'trrr, trrrr, piiii' i potem 'dong, dong' jak połączenie nawiąże bo ma glosnik aby to bylo slychac