Ale faktycznie - paskudne miejsce do wyciągania.
Za to udało się, że nie legnął na boku

Moderator: Jerry
Dla integracji ! W końcu każdy powód jest dobry!pezet pisze:A ja nie rozumiem - po co wjeżdżałeś do tego rowu?
pezet pisze:A ja nie rozumiem - po co wjeżdżałeś do tego rowu?
Ale faktycznie - paskudne miejsce do wyciągania.
Za to udało się, że nie legnął na boku
Nie znacie przypowieści,, kędy wlaz tedy ma wylesć".LR_Olek pisze:tez mnie to zastanowilo....Adamo pisze:Tylko troche nie rozumiem dlaczego wyciagaliście go na drogę zamiast w pole![]()
Brak szacunku dla ludziMały Staś pisze:Milutki jesteś...skraburski pisze: row wykopany przez roboli i zasypany sniegiem
jakby legnął na boku to by był już ... na allegro jako nówka sztuka nie bitaLR_Olek pisze:jakby legnal na boku to by byl juz zaprawiony w offroadzie
daj spokój, przecież oni sami się obrazili kupując jeepaAdamo pisze: Usiłował też nieudolnie obrazić właścicieli Jeepów![]()
Sam to się mogę obrażać kola razy dziennie jak mam taką fantazjęTRAWOLT pisze:daj spokój, przecież oni sami się obrazili kupując jeepaAdamo pisze: Usiłował też nieudolnie obrazić właścicieli Jeepów![]()
![]()
przesadzasz, zresztą w tym dziale wolnoAdamo pisze: Natomiast obrażanie innej osoby to już inna bajka
Adamo pisze: Natomiast obrażanie innej osoby to już inna bajka
hmm, no mogli ten row jakos oznaczyc przeciez, no ale po co?Adamo pisze: Brak szacunku dla ludziUsiłował też nieudolnie obrazić właścicieli Jeepów
![]()
Raczej się nie polubimy
Stefan pisze:my przynajmniej nie mamy kompleksów, że na nasze wózki ktoś mówi Land (w)Rov(ie)er ...
http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0TRAWOLT pisze:daj spokój, przecież oni sami się obrazili kupując jeepaAdamo pisze: Usiłował też nieudolnie obrazić właścicieli Jeepów![]()
![]()
nieStefan pisze:dobre, nie..?
łeee, idę się pochlastać, po co se taki .ujowy samochód kupiłem?! nikt mi nie powiedział!
na przeszpiegi wysyłają, a nóż jakiś LR przejechał tę górkę co my nie daliśmy rady, Panie dramat byłbyskraburski pisze:hmm, jak nie maja kompleksow to po czytaja forum zielonego jajka
może z ciekawości jakie to jeszcze głupoty można wymyślić o jeepach....skraburski pisze:hmm, jak nie maja kompleksow to po czytaja forum zielonego jajka
no oczywiście, rozszyfrowałeś nas sherlokuTRAWOLT pisze:na przeszpiegi wysyłają, a nóż jakiś LR przejechał tę górkę co my nie daliśmy rady, Panie dramat byłbyskraburski pisze:hmm, jak nie maja kompleksow to po czytaja forum zielonego jajka![]()
a te górki co nie daliście rady to też tam opisujecie?andrzej:) pisze: no oczywiście, rozszyfrowałeś nas sherloku
ja się tak nie podniecam tak jak Ty, jakim to zajebiaszczym autem jeżdżę, które wszystko potrafi przejechać, nigdy się nie psuje, a wszystkie inne to syf i wrógTRAWOLT pisze:a te górki co nie daliście rady to też tam opisujecie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość