Freelandery nie machają...
Moderator: Jerry
Re: Freelandery nie machają...
ja to mam WP i w sierpcu nie bylem 

Chyba musiało by się jej z dobrobytu poprzestawiać nie ukrywam ze fajnajpi pisze:leciała na Ciebiezaloguj pisze:z d3 machają
jakąś laska ostatnio machała mi na światłach z d3![]()

- tomek3838
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak ku sprawdzeniu zamachałem kilku i nic. Jeden tylko wczoraj zareagował z frelka jak mu zamachałem jak jechałem zatankować. Gość nie odmachał ale z za dystrybutora już ze stacji widziałem ze się zatrzymał i oglądał samochód! 

Jestem tu nowy!
Def 110, 300TDi, rocznik 1997, kolor coś jakby biały!
bo se pewnie pomyślał ze takim gównem jeździ i szkoda ze nie kupił innego lr 

- Czosnek niedźwiedzi
biedak miał stresa, że coś mu się zepsuło a jakbyś zamrygał to sprawdził by czy włączył światłatomek3838 pisze:Tak ku sprawdzeniu zamachałem kilku i nic. Jeden tylko wczoraj zareagował z frelka jak mu zamachałem jak jechałem zatankować. Gość nie odmachał ale z za dystrybutora już ze stacji widziałem ze się zatrzymał i oglądał samochód!

Zielone jajo 300 tdi
-
-
znajoma zkupiła RR Sport-a w salonie w pięknym, a właściwie pod pięknym piastowskim miastem Breslau i w salonie powiedzieli jej, że ma machać zielonojajowej rodzinie. I macha kobiecina i cieszy się jak dziecko kiedy odmachują, jak mówi: "...takie z wojny nawet..."
Tak że jak traficie na ładną atrakcyjną kobiete w bordowym RR z uśmiechem od ucha do ucha to ona.
Machajcie śmiało

Machajcie śmiało

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
Albo się za psiarnią rozglądał...Czosnek niedźwiedzi pisze:biedak miał stresa, że coś mu się zepsuło a jakbyś zamrygał to sprawdził by czy włączył światłatomek3838 pisze:Tak ku sprawdzeniu zamachałem kilku i nic. Jeden tylko wczoraj zareagował z frelka jak mu zamachałem jak jechałem zatankować. Gość nie odmachał ale z za dystrybutora już ze stacji widziałem ze się zatrzymał i oglądał samochód!

SITH happens...
A freelandery machają i to obiema łapkami..... jak im paliwa zabraknie 
Wczoraj podholowałem dwóch asów na stacje. Zabrakło im paliwa bo nie chcieli tankować po drodze, bo akumulator mieli niesprawny. Coś tam jeszcze bredzili, że wyczytali, że kierowcy LR zawsze sobie pomagają itp... Ale im powiedziałem, że frelki się nie liczą
Ale i tak pomogłem.

Wczoraj podholowałem dwóch asów na stacje. Zabrakło im paliwa bo nie chcieli tankować po drodze, bo akumulator mieli niesprawny. Coś tam jeszcze bredzili, że wyczytali, że kierowcy LR zawsze sobie pomagają itp... Ale im powiedziałem, że frelki się nie liczą

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Pewnie się zdziwiliPiotrul pisze:Ale im powiedziałem, że frelki się nie liczą![]()

słuszniePiotrul pisze:Ale i tak pomogłem.

‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
praca u podstaw
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
-
-
- Kontaktowanie:
Pracą u podstaw nie jest mówienie że frelki się nie liczą....
Zenada.

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

a licza się?

Jaka żenada?? Gościu łapał się brzytwy i gadał co mu tam wpadło do głowy. Jak bym to powiedział poważnie to bym go nie poratował. I tak stał tam bidulek już jakiś czas, częściowo blokując ruch, a wszyscy "podziwiali" akurat widok a drugiej strony. PoniałGAZFAN pisze:Pracą u podstaw nie jest mówienie że frelki się nie liczą....Zenada.

Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Żenadą jest, że ktoś jeźdzący frelem nie wie że defender to też land rover, a nie tarpan honkerGAZFAN pisze:Pracą u podstaw nie jest mówienie że frelki się nie liczą....Zenada.

pozdrawiam
p
Defender`98
-
-
- Kontaktowanie:
Się liczą.
A niestety zenada ma też posmak odwrotny czołg.. i to też źle..
A niestety zenada ma też posmak odwrotny czołg.. i to też źle..
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- tomek3838
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tarpan Honker ? Mój def był kiedyś rozpoznany jako rumuńskie ARO !czolg pisze:Żenadą jest, że ktoś jeźdzący frelem nie wie że defender to też land rover, a nie tarpan honkerGAZFAN pisze:Pracą u podstaw nie jest mówienie że frelki się nie liczą....Zenada.
![]()
pozdrawiam
p
Jestem tu nowy!
No i to cię zgadza, przeca ARO jest rumuńskie 

Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Moją D3 potraktowano jako jeepa przez CB. Zbaraniałem, ale do mnie mówił.tomek3838 pisze:Tarpan Honker ? Mój def był kiedyś rozpoznany jako rumuńskie ARO !czolg pisze:Żenadą jest, że ktoś jeźdzący frelem nie wie że defender to też land rover, a nie tarpan honkerGAZFAN pisze:Pracą u podstaw nie jest mówienie że frelki się nie liczą....Zenada.
![]()
pozdrawiam
p
Kulturalnie poprawiłem, że to nie Jeep tylko Disco (śmiech mój, żeby chamsko nie było), przeprosiny kolegi z Tira i życzenia szerokości
no i nabędzie sobie księgowa freelandera bo fajnie się szyba tylna opuszcza i welur taki miękki a potem z przerażeniem zaobserwuje, że wszystkie śmietniki z brodatymi małpami w środku machającymi wytatuowanymi łapskami i szczerzącymi kaprawe paszcze maja ten sam znaczek na masce..
może to politycznie i marketingowo poprawnie... ale to tak jakby człek na normalnym moturze miał wszystkie skutery pizza drajwerów pozdrawiać... albo astry kombi

może to politycznie i marketingowo poprawnie... ale to tak jakby człek na normalnym moturze miał wszystkie skutery pizza drajwerów pozdrawiać... albo astry kombi

Wiele osób tak potocznie mówi na auto terenowe. Słyszałem o swoim tak niejednokrotnie. Chodzi po prostu o dżipa, a nie o Jeepa.SUBA_LR3 pisze: Moją D3 potraktowano jako jeepa przez CB.

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
Lub gaziki i insze łaziki, adidasy , rowery ...Dżek pisze:Wiele osób tak potocznie mówi na auto terenowe. Słyszałem o swoim tak niejednokrotnie. Chodzi po prostu o dżipa, a nie o Jeepa.SUBA_LR3 pisze: Moją D3 potraktowano jako jeepa przez CB.

‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
Qrcze ale jak to brzmi dżip Land Rover, toż to jak w dowcipie W sklepie facet podchodzi do sprzedawcy i mówi poproszę te addidasy Nike`aDżek pisze:Wiele osób tak potocznie mówi na auto terenowe. Słyszałem o swoim tak niejednokrotnie. Chodzi po prostu o dżipa, a nie o Jeepa.SUBA_LR3 pisze: Moją D3 potraktowano jako jeepa przez CB.

Albo jade na cpn zatankowaćSUBA_LR3 pisze:Qrcze ale jak to brzmi dżip Land Rover, toż to jak w dowcipie W sklepie facet podchodzi do sprzedawcy i mówi poproszę te addidasy Nike`aDżek pisze:Wiele osób tak potocznie mówi na auto terenowe. Słyszałem o swoim tak niejednokrotnie. Chodzi po prostu o dżipa, a nie o Jeepa.SUBA_LR3 pisze: Moją D3 potraktowano jako jeepa przez CB.

LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"
LAND ROVER DISCOVERY 300 alias "ROBUR"
LAND ROVER DISCOVERY 300 alias "ROBUR"
Trafne przykłady, więc prostować nie ma sensu, tylko przyjąć dżipa z dobrodziejstwem inwentarza 

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
- Ryszard Giedrojć
-
Kiedyś facet mnie pochwalił, że bardzo sobie ładnie budę zmajstrowałem i byłem dumny, że uznał mnie za twórcę serii III, a nie wybrzydzałem, że burak sie nie poznał na LR.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70