kadre mi zestresował

reklamował trzeci raz sprawny napowietrzacz

i nie moze pojac ze on jest najsprawniejszy na swiecie , bo wg. niego za słabo fufa powietrzem.
Moderator: Jerry
To niech go zapakuje w fufajkę i będzie fufał jak trzaLR_Olek pisze:u mnie w pet shopie byl dzis problematyczny klient![]()
kadre mi zestresował![]()
reklamował trzeci raz sprawny napowietrzacz![]()
i nie moze pojac ze on jest najsprawniejszy na swiecie , bo wg. niego za słabo fufa powietrzem.
Maqlinka pisze:... te a zdarzyło Ci się, że ktoś chomika reklamował
Wszystko jedno ... ale pomyślałem, że to mogła by być fajna historiaLR_Olek pisze:Maqlinka pisze:... te a zdarzyło Ci się, że ktoś chomika reklamował
martwego czy zywego?
A chomik to papuga?LR_Olek pisze:Maqlinka pisze:... te a zdarzyło Ci się, że ktoś chomika reklamował
martwego czy zywego?
może ma w akwarium ciężką wodę i hoduje neutrony?LR_Olek pisze:u mnie w pet shopie byl dzis problematyczny klient![]()
tez by powiedzial ze slabo fufagostcomp pisze:trza było mu sprzedać kompresor olejowy![]()
wtedy byłby zadowolony .... hyba
sla66 pisze:A chomik to papuga?LR_Olek pisze:Maqlinka pisze:... te a zdarzyło Ci się, że ktoś chomika reklamował
martwego czy zywego?
Maqlinka pisze:Wszystko jedno ... ale pomyślałem, że to mogła by być fajna historiaLR_Olek pisze:Maqlinka pisze:... te a zdarzyło Ci się, że ktoś chomika reklamował
martwego czy zywego?
TAKLR_Olek pisze:
rzadko sie zdarza,ale czasem przylaza reklamowac zwierzeta, bo np ....
po 4 latach facet doszedl do wniosku ze kanarek nie jest kanarkiem tylko kanarzyca.
bo papuga kojkneła w klatce po podaniu jej chleba do jedzenia
bo rybki pływały do góry brzuchem jak sobie wsadził ktoś do akarium korzeń z morza i bursztyny
bo królika z klatkąwilczur wtarmosił i on zszedł na zawał
bo kotu ktośzaaplikował krople przeciwpchelne w dawce dla psa powyżej 50kg
bo świnka morska odeszła do krainy wiecznego spokoju po zjedzeniu czekolady
bo szczur został napojony cola...
wymieniac dalej?
zaraz to go zamknaKarson pisze:zaraz to będzie najbardziej oblężony wątek
http://www.milanos.pl/video.php?cat=53&id=4390LR_Olek pisze:sla66 pisze: A chomik to papuga?
paputków nie sprzedajemy
[cenzura]...LR_Olek pisze:u mnie w pet shopie byl dzis problematyczny klient![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości