Tak wygląda pompka podciśnieniowa do tempomatu
wg schematów i tego co znalazłem w katakogach i po rysunkach

Moderator: Jerry
nie,wysmienicie słychaćpiotr borowiec pisze: Czy przy tak zainstalowanym radio CB jak u Ciebie, podłączałeś dodatkowo głośnik?
Olo od kiedy ty takim pesymizmem walisz??? nie jeździsz w jego okolicy to na ciebie nie trafi to niech inni uważają ... a jak zrobi dobrze to będzie dobrzeLR_Olek pisze:ok tylko jak ci sie ta wydumka druciarska rodem z tasiemca zatnie,to nie mów pozniej ze jestes niewinny jak kogos zabijesz,bo ci gazu nie odejmie w najmniej odpowiednim momencie
bacajr pisze:Olo od kiedy ty takim pesymizmem walisz??? nie jeździsz w jego okolicy to na ciebie nie trafi to niech inni uważają ... a jak zrobi dobrze to będzie dobrzeLR_Olek pisze:ok tylko jak ci sie ta wydumka druciarska rodem z tasiemca zatnie,to nie mów pozniej ze jestes niewinny jak kogos zabijesz,bo ci gazu nie odejmie w najmniej odpowiednim momencie
w poniedziałek panie kochany bo wcześniej terminów nie maczesław&jarząbek pisze:jesteśnie nienormalni.
tyle energii w tempomat wkładać.
zawory se jede z drugim wyregulujta, światła i łożyska piast. na lepsze wyjdzie.
toć już pisałem o tymLR_Olek pisze:golfdoba by sie posikal z radosci ...tyle fot i opisow fachowych
sys-kom pisze:zawory regulowałem rok temu , łożyska wymieniłem w zeszłym tygodniu bo sie rozsypało jedno to wymieniłem wszystkie. na kołach oczywiście
sam jestes dekiel sklerotyku...czesław&jarząbek pisze:co 20 deklu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości