Kilka dnie - A to dobreFUX pisze:Dla pocieszenia powiem Ci, że do accorda końcówki drążka także kilka dni ściągali...
[...].

pozdr
Y
Moderator: Jerry
Kilka dnie - A to dobreFUX pisze:Dla pocieszenia powiem Ci, że do accorda końcówki drążka także kilka dni ściągali...
[...].
Kabal pisze:Yoorek, a nie możesz najnormalniej w świecie udać się do papugi i zgłosić się do naprawy z klauzulą wykonalności? Krew by mnie zalała, gdybym wydał tyle kasy na nowe auto i tak się z nim bujał.
A Yoorek do LR'aFUX pisze:Dla pocieszenia powiem Ci, że do accorda końcówki drążka także kilka dni ściągali...
Na marginesie mam Znajomego, mającego we flocie kilka S-klasse, który przed uplywem 100kkm jeździ na serwis i wymienia systemowo zawias. Na gwarancji, off course.
A że na serwis co chwila z gównami sie udaje, to już inna inszość.
Jego pech polega na tym, ze ma sentyment do merola.
Niemcy od lat 40 mają dopracowane grzanie w pojazdachczesław&jarząbek pisze:jasne
No proszę - nigdy bym się nie spodziewał, że jesteś w stanie pochwalić moje auto.czesław&jarząbek pisze:dwudziestoletnim volkswagenem t3 syncro.
...
ten dwudziestoletni vw nie wymagał rozległego przeglądu i przygotowania przed wyjazdem ani nie wymaga po powrocie.
...
jeszcze mi się jedna nieprawdopodobna rzecz przypomniała. w dwydziestoletnim vw nie było...uwaga trudne słowo...przeciągów.
nie parowały też szyby.
niewiarygodne, nie?
tym od fejsbuka?czesław&jarząbek pisze:myślę że robią to na złość bubkom z pionu handlowego
pochwalić to trochę jakby za dużo powiedzianeMisiek Bielsko pisze: No proszę - nigdy bym się nie spodziewał, że jesteś w stanie pochwalić moje auto.
Fakt, że tylko w porównaniu z LR, ale zawsze
nie przypuszczam.Damian pisze:Mam wrażenie, że Gazfan umyślnie zakładał ten wątek od razu po wyjeździe Cześka do Rumakowa, niestety nie przewidział, że Czesławow tylko na tydzień wyjechał
&vice-versaczesław&jarząbek pisze:ciebie mam w ignorowanych więc nie odpowiem.
Mroczny pisze:oni tam muszą mieć kupę zabawy projektując land rovery.. Siedzą sobie 40letni młodzieńcy w obcisłych pulowerach i wskazując na wizualizację zalewają się śmiechem mówiąc.. i tu jeszcze spierdolimy, i tu, i tam..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości