Nie ma ktos Tomcata pod reką w okolicach W-wy?
Moderator: Jerry
Cholera, nieskojarzylem.GAZFAN pisze:Choćby właśnie Grzegorz z Autojeepera ma pod wawa
15 cm to bardzo dużo. Sam mam problem w wielu autach z racji wzrostu. Często jest tak, że komfortową jazdę od katorgii oddziela 2-3 cm zakresu regulacji fotela.Szarbia pisze:Cholera, nieskojarzylem.GAZFAN pisze:Choćby właśnie Grzegorz z Autojeepera ma pod wawa
Dzieki
wlasnie, zawsze mnie to zastanawialo: jak graty aschrofta w mostach robia w terenie? ktos lamal? slyszalem rozne opinie?mopar pisze:Składam.
półosie przeguby i zabieraki Ashcroft, .
ukręciłem juz trzy przeguby Aschroftadikson17 pisze:wlasnie, zawsze mnie to zastanawialo: jak graty aschrofta w mostach robia w terenie? ktos lamal? slyszalem rozne opinie?mopar pisze:Składam.
półosie przeguby i zabieraki Ashcroft, .
Szarbia pisze:A nie lepiej od razu dac mosty Y61 i zapomniec o temacie? Za 5k mozna miec dobry towar.
Przynajmniej ja tak zrobie jak wdepne w Tomcata.
i tak by nie był, tomcat to zastrzeżona nazwaLR_Olek pisze:Szarbia pisze:A nie lepiej od razu dac mosty Y61 i zapomniec o temacie? Za 5k mozna miec dobry towar.
ale wtedy "to" nie bedzie tomcatem
Jak dla mnie budowa Tomcata to nie renowacja "Serii".LR_Olek pisze:Szarbia pisze:A nie lepiej od razu dac mosty Y61 i zapomniec o temacie? Za 5k mozna miec dobry towar.
Szarbia pisze:Jak dla mnie budowa Tomcata to nie renowacja "Serii".LR_Olek pisze:Szarbia pisze:A nie lepiej od razu dac mosty Y61 i zapomniec o temacie? Za 5k mozna miec dobry towar.
to takie same opinie sa na wyspach, identycznie jak ze skrzyniami sobie zepsuli renome. mozna swego czasu bylo obejrzec jak skladaja dyferencjaly - opilki ze szczotki lecialy na fanty i lozyska, ktore montowali i zawijali w folieFlor pisze:ukręciłem juz trzy przeguby Aschroftadikson17 pisze:wlasnie, zawsze mnie to zastanawialo: jak graty aschrofta w mostach robia w terenie? ktos lamal? slyszalem rozne opinie?mopar pisze:Składam.
półosie przeguby i zabieraki Ashcroft, .jedynie LS nie uznał reklamacji
wymieniałem przez Mautomotive oraz bezpośrednio u A
półosie MD jak na razie po trzech latach bez strat
Nietoperz ma wyrób "tomcatopodobny" :Szarbia pisze:A nie lepiej od razu dac mosty Y61 i zapomniec o temacie? Za 5k mozna miec dobry towar.
i latających kamienilisiurski pisze: pomijając kwestię wsiadania/wysiadania
zostala tylko obudowa mostu z defa?, jak 3 lata nie peklo to
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość