Lightweight
Moderator: Jerry
- cichy_SIII_109_SW
-
z tego co mi wiadomo to Michał już poprawił fabrykę!bratek pisze:nie będzie tak źle
krótko - ten samochód ma takie zawieszenie - bo takie ma mieć
a że czasem boli tyłek czy szczęka - cóż - cena legendy...

teraz ma bardziej miękko
pozdro
Range Rover Classic 91' 3,9l
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
- Grzegorz G.
A mi się wydaje, że to już przesada i jeżdżenie na tak twardych resorach jeśli nie ma takiej potrzeby jest bez sensu trochę. Ja bym ujął piór jednak a przynajmniej skonsultował się ze specem od resorów. Inna sprawa, że mam lekkie problemy z kręgosłupem i wolę nie przeginać, dlatego moje autko od razu trafiło do fachowca i jest naprawdę znośnie - relatywnie miękko i nie dobija.bratek pisze:nie będzie tak źle
obejmy mu się rozleciały ze starości, a że nie ma czasu na naprawę to ściemnia, że to tak ma byćignat36 pisze:z tego co mi wiadomo to Michał już poprawił fabrykę!bratek pisze:nie będzie tak źle
a że czasem boli tyłek czy szczęka - cóż - cena legendy...![]()
teraz ma bardziej miękko
pozdro
pomyśl o tonach błota, które będzie zbierał odstającymi piórami, o zahaczaniu o wszystko co się da...
Disco 3.9 LPG
ja to po prostu lubięGrzegorz G. pisze:A mi się wydaje, że to już przesada i jeżdżenie na tak twardych resorach jeśli nie ma takiej potrzeby jest bez sensu trochę. Ja bym ujął piór jednak a przynajmniej skonsultował się ze specem od resorów. Inna sprawa, że mam lekkie problemy z kręgosłupem i wolę nie przeginać, dlatego moje autko od razu trafiło do fachowca i jest naprawdę znośnie - relatywnie miękko i nie dobija.bratek pisze:nie będzie tak źle
natomiast nie lubię zastanawiać się czy to już wystarczy - czy też mogę załadować jeszcze jedną osobę - gdy mam do zabrania drużynę harcerską ze sprzętem - ile się zmieści tyle pojedzie
Disco 3.9 LPG
- Grzegorz G.
też tak mam, może mniejsze ilości, ale dlatego kupiłem sprężyny HDbratek pisze:
ja to po prostu lubię
natomiast nie lubię zastanawiać się czy to już wystarczy - czy też mogę załadować jeszcze jedną osobę - gdy mam do zabrania drużynę harcerską ze sprzętem - ile się zmieści tyle pojedzie

wejdziesz -> jedziesz

Range Rover Classic 91' 3,9l